Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Spor Oyunları

Antalya'da resmi açılışı yarın yapılacak Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Spor Oyunları'nın finaline 6 bin sporcu katılıyor.

Koç Holding'in düzenlediği Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Spor Oyunları'nın büyük finalinin resmi açılışı, yarın Antalya'da yapılacak.

Koç Holding Kurumsal Marka Müdürü Okyar Tuncel, düzenlediği basın toplantısında, Koç Fest ile her yıl Türkiye'deki ortalama 8-10 üniversite kampüsünü ziyaret ettiklerini, festivalin gündüz spor, gece eğlenceden oluşan bir şenlik tadında sürdüğünü dile getirdi.

Koç Fest ile eğitimli sporculara destek vermeye çalıştıklarını anlatan Tuncel, 'Üniversite gençliğine ve topluma yakışacak, yarının velileri olan eğitimli sporcularımızı desteklemek amacıyla Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun ana sponsoru olduk.' dedi.

Tuncel, Koç Fest'te 2009 yılında 12 olan branş sayısının bu yıl 57'ye, katılan sporcu sayısının ise 10 binden 26 bine çıktığını kaydetti.

Antalya'nın birçok spor müsabakasına ev sahipliği yaptığına değinen Tuncel, büyük finali de ilk kez Antalya'da gerçekleştireceklerini bildirdi. Tuncel, Antalya'daki finallere 10 branşta 6 bine yakın sporcunun katılacağını bildirdi.

Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Spor Oyunları'nın resmi açılışı yarın gerçekleştirilecek.

Koç Fest kapsamında, futbol, voleybol, basketbol, hentbol, atletizm, jimnastik, yüzme, triatlon, okçuluk, bisiklet branşlarında final mücadeleleri yapılacak. Milli bilardocu Semih Saygıner de gençler için bir gösteri sunacak.

Koç Fest finalleri, 14 Mayıs'ta sona erecek.

Kaynak: AA