Belen'e 3 Ayrı Spor Sahası

Hatay’ın Belen İlçe Belediye Başkanı Adnan Vurucu, ilçenin 3 ayrı mahallesinde başlattıkları spor sahaları yapım işinin tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, sağlıklı ve başarılı nesiller yetiştirmek için gençleri spora yönlendirmenin önemine dikkat çekerek, “Bu düşüncelerle gençlerimizin spor yapacakları alanların çoğaltılması gerektiği düşüncesiyle yola çıktık. Ötençay, Kömürçukuru ve Karapelit mahallelerinde her mahalleye bir çim bir de futbol sahası çalışmalarına başladık. Önümüzdeki haftalarda Ötençay Mahallemizdeki 2 sahamızdaki çalışmalarımız tamamlanacak ve gençlerimizin hizmetine sunulacaktır. Kömürçukuru ve Karapelit mahallelerindeki çalışmalar ise en kısa zamanda tamamlanacaktır. Bu spor tesislerimiz gençlerimize yeni yeni ufuklar açacaktır. Belen ilçemize sportif faaliyetlerin artması ile bölgemize de olumlu yansımalar olacaktır” dedi.

İlçede Ötençay, Kömürçukuru ve Karapelit mahallelerinde bir buçuk ay önce başlayan 20 x 40 metre ölçülerinde 800 metrekare sentetik çim yüzeyli futbol sahası ile 20 x 10 metrekarelik alan üzerinde yapılacak olan basketbol sahalarının bu ay sonunda tamamlanması planlanıyor.

Kaynak: İHA