Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu Üniversiteler Arası 2.Lig Futbol Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı

İstanbul’da eğitim veren üniversiteler arasında düzenlenen ‘Üniversiteler arası 2’nci Lig Futbol Müsabakaları’ final maçı dâhil tüm maçları Esenyurt Necmi Kadıoğlu stadyumunda oynandı. Üniversiteler arası futbol müsabakaları için yapılan değerlendirmelerde turnuvaya uygun en iyi stadyum Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu oldu.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumunda oynanan müsabakalara ev sahipliğini Esenyurt Üniversitesi yaptı.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu stadyumunda 1 ay boyunca süren müsabakaların finale çıkan takımları Sebahattin Zaim Üniversitesi ve Kemerburgaz Üniversitesi oldu. Necmi Kadıoğlu stadyumunda oynanan final maçına; Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cuma Bayat, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile üniversitelerin rektörleri, akademisyenleri ve öğrencileri katıldı.

Finale kadar namağlup bir şekilde gelen Sebahattin Zaim Üniversitesi finalde karşılaştığı Kemerburgaz Üniversitesi’ni 3-2’lik skorla geçerek mutlu sona ulaştı. Düzenlenen müsabakada Esenyurt Üniversitesi ise 5’inci olurken 3’üncü ve 4’üncü takımlar sırası ile Bilgi Üniversitesi ve Okan Üniversitesi oldu.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda düzenlenen Üniversiteler arası 2. Lig Futbol müsabakasının final maçının ardından 1’inci olan Sebahattin Zaim Üniversitesi futbol takımına kupasını Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci takdim ederken, 2’inci olan Kemerburgaz Üniversitesi futbol takımı ise kupasını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun elinden aldı.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu turnuvada derece elde eden tüm takım oyuncularını tebrik etti.

Kaynak: İHA