Atletizmde Taytan Rüzgarı Esti

Manisa’daki il şampiyonasında Yıldız Kızlar ve Erkeklerde iki şampiyonluk kupası kazanan Taytan Şehit Özgür Yatakdere İlköğretim Kurumu, Küçük Erkeklerde 2’ncilik Küçük Kızlarda da 3’üncülük kupasını kazandı. Öğrenciler 11 altın, 15 gümüş ve 11 bronz olmak üzere toplamda 37 madalya kazanmayı başardı.

Manisa’da yapılan puanlı Atletizm yarışmalarında Salihli Taytan Şehit Özgür Yatakdere İlköğretim Kurumu yıldız kız ve yıldız erkek takımları il birincisi olurken, küçük erkekler İl ikincisi ve küçük kızlar da İl üçüncüsü oldu.

Müsabakalarda 11 altın, 15 gümüş ve 11 bronz olmak üzere toplam 37 madalya alan Taytan Şehit Özgür Yatakdere İlköğretim Kurumu öğrencileri büyük bir başarıya imza attı. Taytan Şehit Özgür Yatakdere İlköğretim Kurumu Müdürü Mehmet Yücel Ersoy hedeflerinin 5-6 Mayıs 2016 tarihlerinde Çanakkale’de yapılacak olan grup müsabakalarında da aynı başarıyı yakalamak olduğunu ifade etti.

Kısıtlı imkanlara rağmen ellerinden gelen her şeyi yapan öğrencilerine teşekkür eden beden eğitimi öğretmeni Sadık Yeşiltaş, bu başarıyı yakalamak için düzenli ve disiplinli çalıştıklarını bunun sonucunda da hedefe ulaştıklarını söyledi.

Kaynak: İHA