Alanyaspor Taraftarlarına Çağrı

PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Multigroup Alanyaspor’da futbolcular Sinan Özkan ve Galip Güzel, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını kayıpsız geçmek istediklerini belirterek tüm taraftarları cuma günü oynanacak maça davet etti.



SİNAN ÖZKAN: “SAHASINDA EN ÇOK PUAN KAZANAN TAKIM BİZİZ”

Multigroup Alanyaspor’un tecrübeli futbolcusu Sinan Özkan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak zirve yarışını sürdürmek istediklerini söyledi.

Takım olarak şampiyonluk hedefine konsantre olduklarını dile getiren Sinan Özkan, "Kardemir Karabükspor’un 4 puan gerisindeyiz ancak son 2 haftada aldığımız 6 puanla ilk 2 şansımızı sürdürüyoruz. Öncelikle sahamızda oynayacağımız Gaziantep maçı bizim için çok önemli. Zirve yarışını devam ettirmek istiyorsak mutlaka galip gelmeliyiz. Maçta çok sabırlı olmalıyız. Tüm arkadaşlarımız maça konsantre oldu. Sahasında en fazla puan toplayan takım biziz. Bu unvanımızı da sürdürmek istiyoruz. Bu hafta 3 puan alırsak Şanlıurfa ve Karabükspor deplasmanlarına daha güçlü gideriz. Şu anda Adanaspor büyük avantaj yakaladı ancak son 7 haftada en az puan kaybeden takım ipi göğüsler. Mücadeleyi bırakmayacağız. Takım arkadaşlarım da bu mücadeleyi sezon sonuna kadar sürdürecek. Taraftarlarımız içeride ve dışarıda bizi destekliyor. Evimizdeki son 3 maçta da onların desteğini bekliyoruz. Onların coşkusu sahada bize de yansıyor. Taraftarımızın desteğiyle 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz" dedi.



GALİP GÜZEL: TARAFTARA DA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR

Turuncu-yeşilli takımın başarılı orta saha oyuncusu Galip Güzel ise son 2 haftada yakaladıkları çıkışı bu hafta da sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi.

Kalan maçlara tek tek bakarak her birine final havasında hazırlanacaklarını kaydeden Galip Güzel, "Zor maç olacak ancak kazanarak bu çıkışı sürdürmek istiyoruz. Öncelikli hedefimiz Gaziantep maçından kayıpsız ayrılmak. Umarım güzel bir maç olur. İlk ikiyi hedeflediğimiz için maçlara tek tek bakmamız gerekiyor. 7 hafta kaldı. Tüm maçları final havasında oynayıp sonuca gitmek istiyoruz. Şu anda kenetlenmiş bir takımımız var. Arkadaşlarımızın hepsinin hedefi Süper Lig’de oynamak. Yakaladığımız havayı kalan 7 maça yansıtabilecek kapasitede takımımız var. Taraftarlarımıza da büyük iş düşüyor. Futbolcusu, yönetimi ve taraftarı bir bütün olduğu zaman başarı gelir. Evimizde 3 maç var ama dışarıdaki maçlarımıza da taraftarlarımızı bekliyoruz. Özellikle iç sahada puan kaybı yaşamamamız gerekiyor. Bu nedenle onların vereceği destek çok önemli. Tribünleri doldurmalarını istiyoruz. Maçın başından sonuna kadar bizi desteklesinler. Biz de onlara layık bir şekilde sahada mücadelemizi vereceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA