Kırbaş Yine Rekorları Kırdı

Türkiye Drag Şampiyonası’nın 1. Ayak yarışı Konya’da 51 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Şampiyonada Manisa Büyükşehir Belediyespor’u temsil eden Kamil Kırbaş, Pro Street ve Süper Street kategorilerinde birinci olarak Manisa’nın gururu oldu.

Selçuklu Motosiklet Kulübü tarafından organize edilen Türkiye Drag Şampiyonası’nın açılış Ayak yarışı Konya’da düzenlendi.

Saraçoğlu Drag Pisti’nde yapılan yarışa Türkiye’nin dört bir yanından 51 dragcı katıldı.

Şampiyonada Manisa Büyükşehir Belediyespor’u temsil eden Kamil Kırbaş önemli dereceler elde etti. Genç sporcu yeşil-beyaz forma ile mücadele ettiği şampiyonada Pro Street kategorisinde Suzuki motoruyla 25 puanla birinci olurken, yine Süper Street kategorisinde de birinci olarak şampiyonaya damgasını vurdu. Manisa Büyükşehir Belediyespor’u ve Manisa’yı katıldığı her platformda en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını ifade eden Kırbaş, “Öncelikle bana verilen destekler nedeniyle Kulüp Başkanımız Cenk Ergün ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bu desteklerin karşılığında başarılar elde etmek beni mutlu ediyor. Bundan sonraki süreçte de kulübümü en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim” dedi.

SPORCUYU TEBRİK ETTİ

Konya’da elde ettiği dereceler nedeniyle genç sporcuyu tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün ise, “Motor sporlarında kulübümüzü en iyi şekilde temsil eden Kamil kardeşimize teşekkür ediyorum. Kendisi bu alanda önümüzdeki yıllarda daha büyük başarılar elde edecektir. Buna olan inancımız tam. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA