Eski Ünlü Futbolcular Sıfır Noktasında Top Koşturacak

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’da top koşturmuş olan eski ünlü futbolcular Şanlıurfa’da düzenlenecek gösteri maçında sahaya çıkacak.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi kulüplerde bir dönem forma giyen eski futbolcular, yarın Suriye sınırındaki Akçakale ilçesinde gösteri maçı yapacak.

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü kutlamaları etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa’ya gelen 4 büyük takımda forma giyen eski futbolcular, Akçakale’ye gidecek. Futbolcular ilk olarak yarın sabah saat 13.00’da Akçakale Öğretmenevi Konferans Salonu’nda lise öğrencilerine yönelik düzenlenen Sporun Gücü adlı panele katılacak.

Eski milli futbolcular, saat 16.00’da ise Akçakale ilçe stadyumunda Şanlıurfasporlu eski futbolculardan oluşan takıma karşı ter dökecek.

Akçakale’de düzenlenecek gösteri maçında Galatasaray’dan Savaş Demiral (Büyük Savaş), Muhammed Altıntaş, Candemir Yılman, Benhur Babaoğlu, Papen Mustafa, Erkan, Faruk, Fenerbahçe’den Zafer Biryol, Nurettin Yıldız, Cafer Aydın, Hasan Vezir, Trabzonspor’dan ise Hasan Özer ile Beşiktaş’ın eski futbolcuları ter dökecek.

Kaynak: İHA