Ordu'da Voleybol Heyecanı

Türkiye Voleybol Federasyonu, Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde, yarın Ordu’da oynanacak karşılaşmalar öncesi tanıtım toplantısı düzenlendi.

Türkiye Voleybol Federasyonu, Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde final heyecanı, yarın Ordu’da oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Ordu Durugöl Spor Salonu’nda 6-8 Nisan tarihleri arasında oynanacak final etabının ilk turnuvasında, normal sezonu ilk dört sırada bitiren Halkbank, Fenerbahçe, Arkas Spor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor şampiyonluk mücadelesi verecek. İki devreli lig usulü şeklinde oynanacak final etabının ilk turnuvasında takımlar birbirleriyle 1 kez oynayacak ve bu maçlar sonucunda kazandıkları puanları final etabının ikinci turnuvasına taşıyacaklar.

Turnuva öncesi Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri ve mücadele edecek 4 takımın kaptanı basın toplantısı düzenledi.

Ordu Güreş Eğitim Merkezi’nde düzenlenen tanıtım toplantısına Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Arkas Spor Kulübü Takım Kaptanı Hakkı Çapkınoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Takım Kaptanı Selçuk Keskin, Halkbank Spor Kulübü Takım Kaptanı Ulaş Kıyak ve İstanbul B.şehir Bld. Spor Kulübü Kaptanı Özkan Hayırlı katıldı.

GÖKSU: "MAÇLAR GÖRÜNTÜLÜ SİSTEM İLE YÖNETİLECEK

Toplantıda konuşan Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu, Ordu’nun turnuvaya çok iyi hazırlandığını gördüklerini söyledi.

Geçen sezon yaşanan hataların bu yıl yaşanmaması için görüntülü sisteme geçtiklerini ifade eden Göksu, "Biz bu turnuvada 4 kulübümüzün hakkı yenilmeden maçların oynanması için görüntülü sistem yöntemi ile maçlarımızı yöneteceğiz. Ben şimdiden tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

GENÇ: "TURNUVA ORDU VOLEYBOLUNA KATKI SAĞLAYACAK"

Ordu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, toplantıda yaptığı konuşmada turnuvanın Ordu’ya verilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Ordu ilinin Türkiye’nin önemli spor müsabakalardan birine ev sahipliği yapacağını dile getiren Genç, yaşlısı genci, herkesi maçları izlemeye davet etti. Turnuvanın Ordu voleyboluna katkı sağlayacağını da aktaran Genç, takımlara başarılar diledi.

ÇAPKINOĞLU: "KUPANIN EN BÜYÜK ADAYIYIZ"

Düzenlenen basın toplantısında takım kaptanları da turnuva hakkındaki duygu ve düşüncelerini paylaştı. İlk olarak söz alan Arkas Spor Kulübü Takım Kaptanı Hakkı Çapkınoğlu, takımlarının kupanın en büyük adayı olduğunu vurguladı. Bu yıl kupayı kazanarak iki kez üst üste şampiyon olmak istediklerini dile getiren Çapkınoğlu, maçlara çok iyi hazırlandıklarını söyledi.



KESKİN: "İLK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLAR LİGİNİ GARANTİLEMEK"

Fenerbahçe Takım Kaptanı Selçuk Keskin ise turnuvaya katılan bütün takımların çok başarılı olduklarını dile getirdi. Takım olarak ilk hedeflerinin Şampiyonlar Ligi’ni garantilemek olduğuna dikkat çeken Keskin, bu hedefi gerçekleştirmek için çok iyi hazırlandıklarını belirtti.

Sadece kendilerinin değil tüm takımlarının turnuvaya iyi hazırlandığını aktaran Selçuk Keskin, Fenerbahçelileri maçlara davet etti.

KIYAK: "TÜRKİYE BU SEZON VOLEYBOLDA ÇOK BAŞARILIYDI"

Turnuvanın Karadeniz’de olmasının kendisini mutlu ettiğini ifade eden Halkbank Takım Kaptanı Ulaş Kıyak, Samsun’da oynanacak 2. tura kalmak istediklerini, Samsunlu olması sebebi ile de kupayı orada kaldırma düşüncesinin kendisi daha da sevindirdiğin belirtti.

Voleybolun bu sezon Türkiye’de çok başarılı olduğuna değinen Kıyak, aynı performansı Ordu’da ve Samsun’da da görmeyi beklediklerini aktardı.

HAYIRLI: "HEDEFLERİMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ"

İstanbul Büyükşehir Bld. Spor Kulübü Kaptanı Özkan Hayırlı ise konuşmasında, erkek voleybolunda Avrupa’nın en zor liginde oynadıklarını söyleyerek turnuvada yer almanın çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Finallere kalarak ilk hedeflerini gerçekleştirdiklerini dile getiren Hayırlı, Ordu’da da ikinci hedeflerini kazanmak istediklerinin altını çizdi.

Kaynak: İHA