Denizlispor'da Altınordu Maçı Hazırlıkları Başladı

Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz, 9 günde çıkacakları 3 zorlu maçtan en yüksek puanları alarak ligde kalmak istediklerini söyledi.

PTT 1. Lig’in 27.haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile 0-0 berabere kalan Denizlispor, bu maçın ardından Haluk Ulusoy Tesisleri’nde antrenmanlara başladı.

Hafta sonu oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarına başlayan yeşil siyahlılarda hafif sakatlıkları bulunan Furkan ve Serkan takımdan ayrı düz koşu yaparken, sakatlığı bulunan Tuna ile sezonu kapatan Şenol Akın antrenmana katılmadı. Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz’ın oyuncularla yakından ilgilendiği antrenmanda, özellikle forvet oyuncularıyla tek tek konuştuğu görüldü.

Kazanacakları Kayseri Erciyesspor maçından 1 puanla ayrılmanın kendilerini üzdüğünü belirten Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz, ‘’Kayseri Erciyes maçında 1 puandan fazlasını hak ediyorduk. 2 tane direkten dönen topumuz var. Bu maçtan ders alarak o maçı da kapatmış olduk’’ dedi.

9 günde 3 zorlu maça çıkacaklarını kaydeden Palaz şunları söyledi: ‘’Altınordu, Adana Demirspor ve Karşıyaka ile zorlu maçlar yapacağız. Bizim hedefimiz gayet açık ve net. Biz bu zorlu maçlardan en yüksek puanları almak istiyoruz. Kayseri Erciyesspor maçında rakibin kötü oyun temposuna ayak uydurmamız benim için hayal kırıklığı oldu. Bizim bir oyun mentalimiz var. Bunun üzerine koyarak gidiyoruz. Son 6 maçın 4’ünde gol yemedik. Bu bizim için önemli bir istatistiktir. Sezon başından bu yana bu tip istatistikle oynasaydık şu anda play off’u zorlar konumda olabilirdik. Biz üzerine koyarak iyi futbol oynuyoruz. Sadece son vuruşlarda yetersiz kaldığımız oluyor. Şaban ve Genkov’ ile özel görüştüm. Defans hattında sıkıntı yok zaten. İleriyi de çözdüğümüzde çok daha iyi olacağız’’dedi.

Kaynak: İHA