Göztepe Evinde Kayıp

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a evinde 2-1 mağlup olan Göztepe’de Teknik Direktör Mehmet Aurelio, hayalinin Göztepe ile Süper Lig’e çıkmak olduğunu belirterek, önümüzdeki hafta yönetimle bir görüşme yapacaklarını söyledi.

PTT 1. Lig’in 32. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Göztepe, rakibine 2-1’lik skorla mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Mehmet Aurelio, maçın ilk yarısında iyi mücadele ettiklerini ancak basit top kayıpları yaptıklarını söyledi.

İkinci yarıda mücadele güçlerinin düştüğünü kaydeden Aurelio, “Duran toptan bir gol yedik. Böyle olunca kazanmak zorlaşıyor” dedi.

Önümüzdeki sezon Göztepe’de kalmak isteyip istemediği sorusu üzerine yönetimle henüz görüşmediklerini anlatan Aurelio, “2 maçımız kaldı. Şu an düşme şansımız da yükselme şansımız da yok. Bu 2 maçta oynamayan genç oyunculara şans vereceğiz. Önümüzdeki hafta yönetimle bir görüşme olabilir. Benim için genç, yaşlı oyuncu fark etmez. Antrenmanda, maçta kim kendini gösterirse o formayı alır. Benim hayalim Göztepe’yle Süper Lig’e çıkmak. Umarım bunu başarırız” diye konuştu.

Kaynak: İHA