Şahinbey Ampute Futbol Takımından Farklı Galibiyet

Ampute Futbol Süper Lig’inde Gaziantep’i temsil eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol Takımı, deplasmanda konuk olduğu İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik Spor Kulübü Ampute Futbol Takımını 2-6 mağlup ederek ligdeki çıkışını sürdürdü

Ampute Futbol Süper Lig’inde Gaziantep’i temsil eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol Takımı, deplasman da oynadığı İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı karşılaşmasından 2-6 galip ayrılarak puanını 26’e yükseltti.

Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün oynayan Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ligdeki çıkışını sürdürürken, aldığı farklı galibiyetle de haftaya damgasını vurdu. Karşılaşmaya iyi başlayan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol Takımı’nın gollerini Fatih Şentürk (3),Barış Telli (2) ve Yalçın Kaçar kaydederken, İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nın gollerini ise Yakup ve Yusuf kaydetti.

Başka golün olmadığı karşılaşma 2-6 Şahinbey Ampute takımının üstünlüğüyle tamamlandı.

SOYUNMA ODASINDA SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI

Mutlak Galibiyet için gelinen, İzmir deplasmanından alınan farklı galibiyet sonrasında Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol Takımı sporcuları soyunma odasında büyük sevinç yaşadılar. Futbolcular tezahüratlarla alınan galibiyeti kutlayarak, selfie çektiler. Sporcular ayrıca alınan bu farklı galibiyeti, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na armağan ettiklerini ifade ettiler.

Kaynak: İHA