FETÖ'ye Aslan pençesi!

Galatasaray, FETÖ şüphelisi Dumankaya ile sözleşmesini feshetti. 21 milyon TL’den vazgeçti. Gülen’in gazetesi ise haberi “Bir aslan miyav dedi” başlığıyla servis etti! Ancak Cimbomlu taraftarlar buna sinirlendi: “Asıl korkak ABD’ye kaçan hocanız...”.

FETÖ'ye Aslan pençesi!
Galatasaray, FETÖ şüphelisi Dumankaya ile sözleşmesini feshetti. 21 milyon TL'den vazgeçti. Gülen'in gazetesi ise haberi “Bir aslan miyav dedi” başlığıyla servis etti! Ancak Cimbomlu taraftarlar buna sinirlendi: “Asıl korkak ABD'ye kaçan hocanız...”

Aslan pençesi

Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik operasyonlar derinleştirildi. Geçtiğimiz günlerde örgütün finans ayağına büyük darbe indirildi. Bu kapsamda aralarında Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dumankaya'nın da bulunduğu çok sayıda firma çalışanı tutuklanarak hapse gönderildi. Zanlıların, 'himmet' adı altında para toplayıp Fethullah Gülen cemaatine aktardığı tespit edildi. İşte bu noktada gözler Galatasaray'a çevrildi. Çünkü takımın forma sponsoru, Dumankaya firmasının ta kendisiydi.

PARALEL YAYINA TEPKİ

Ancak Dumankaya'nın adı Paralel Yapı operasyonuna karışınca kulüp harekete geçti. Sarı-Kırmızılı takım Dumankaya ile sözleşmesini tek taraflı feshetti. Böylece kulüp 2 yılda Dumankaya'dan alacağı 21 milyon TL'den vazgeçti. Buna Paralel Yapı fena halde sinirlendi. Cemaatin yayın organı olarak bilinen Meydan gazetesi, Galatasaray'ın Dumankaya şirketi ile yollarını ayırmasına tepki gösterdi. Gazete, birinci sayfada 'Bir aslan miyav dedi' manşetiyle Cimbom'u eleştirdi. Haberde 'G.Saray fena korktu' denildi. Ancak Sarı-Kırmızılı taraftarlar Gülen'in gazetesine tepki gösterdi.

Sosyal medyada Paralel Yapı'ya şu mesajlar verildi:

- Asıl korkak sizsiniz. Başta hocanız olmak üzere herkes kaçtı.
- Fethullah Gülen Pensilvanya'da saklanacağına gelip adalete teslim olsun. Ama olamaz. Çünkü o bir korkak!
- Teknik direktör Fethullah Gülen...
- Hoca ve ekibi ceza sahasına girdi. Bu da mı gol değil hocam.
- Korkaklar Ligi'nin ilk sırasında Gülen ve ekibi var.
- Miyav demeyiz, fena halde kükreriz.


Cemaat'e yönelik gerçekleştirilen 'Himmet' operasyonunda gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Dumankaya şirketinin murahhas üyesi Halit Dumankaya tutuklanmıştı. Dumankaya ailesinden Uğur Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi ve Semih Serhat Dumankaya ise serbest bırakılmıştı.
.