Erbaaspor, Yükselme Maçına Hazır

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Erbaaspor ile Araklı Karaderespor 3. Lig'e yükselme maçında karşılaşacak.

Erbaa Belediye Başkanı Yıldırım, yaptığı açıklamada, Bölgesel Amatör Lig 4. grupta şampiyon olan Erbaaspor'un yarın Elazığ Atatürk Stadyumunda Araklı Karaderespor ile karşılaşacağını söyledi.

Maç öncesi Erbaaspor'a başarılar dileyen Yıldırım, 'Büyük bir günün arifesindeyiz. Göreve geldiğimizde amatörde olan takımımız bugün 3. Lig’in kapısında. Yarın Erbaaspor tarihinin en önemli maçlarından biri olan 3. Lig'e yükselme maçı oynanacak. Gururluyuz. Bu karşılaşma öncesinde takımımıza güveniyoruz, taraftarımıza güveniyoruz.' diye konuştu.

Takım ile şehrin bütünleştiğine dikkat çeken Yıldırım, 'En büyük kazanım bu büyük birlikteliktir. Başarı hedefimiz her alandadır. Hayata geçirme gayretinde olduğumuz bütün projelerimiz Erbaaspor da dahil olmak üzere Erbaa'nın çevresi ile rekabet etmesi için değil, Erbaa'nın kendi potansiyelini gerçekleştirmesi içindir. Bizce Erbaa'nın hiçbir alanda nadasa bırakılacak zamanı yoktur. Her alanda daima ileri, daima güçlü bir Erbaa için çalışıyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA