Beşiktaş'ı bekleyen tehlike!

Ligin 31. haftasında Kayserispor ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta, Mario Gomez, İsmail Köybaşı, Olcay Şahan, Necip Uysal ve Oğuzhan Özyakup sarı kart görürdükleri takdirde, haftaya oynanacak olan Galatasaray müsabakasında forma giyemeyecek.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Vodafone Arena'da yarın Kayserispor'u konuk edecek olan siyah-beyazlı takımda, Oğuzhan Özyakup'un oynayıp oynamayacağı belirsizliğini korurken, sakatlıktan yeni dönen ve hafta içerisinde takımla birlikte iki idmana çıkan Atiba'nın ise ilk 11'deki yerini alıp alamayacağına Teknik Direktör Şenol Güneş karar verecek.

VODAFONE ARENA DOPİNGİ
Ligin 28. haftasında Bursaspor ile oynanan maçta evi Vodafone Arena'ya kavuşan Beşiktaş, ligin bitimine 4 hafta kala son 2 iç saha maçından ilkinde yarın Kayserispor'a karşı mücadele edecek. Siyah-beyazlı taraftarın da Vodafone Arena'ya karşı özlemleri henüz dinmemişken, buradaki ikinci maçta Beşiktaş'ın en önemli kozu olacak. Şampiyonluk yarışında da 3 puan önde olan Kara Kartal, Kayserispor'u yenerek yeni bir galibiyet serisi başlatmanın da hesaplarını yapıyor. 4 maç sürecek olan bu galibiyet serisinin ardından ipi göğüsleyeceklerini de oyuncularına ileten Teknik Direktör Şenol Güneş, yarın Kayserispor'a puan vermeden sahadan ayrılıp derbiye avantajlı çıkmak istediklerini hafta içerisinde oyuncularına söyledi.

Beşiktaş'ı bekleyen tehlike!

KARA KARTAL'IN KOZU MARİO GOMEZ
Mario Gomez, siyah-beyazlı takımla ligde bu sezon oynadığı 30 maçta rakip fileleri 23 kez sarsarak gol krallığı yarışında da zirvede yoluna devam ediyor. Yarın Kayserispor ile oynanacak maçta sahadaki yerini alacak olan Alman futbolcu, hafta içerisinde yapılan antrenmanlarda da performansıyla göz doldurdu. Vodafone Arena'da ilk golün sahibi olan Gomez, taraftarı önünde siyah-beyazlı takımın yine en önemli kozu olacak.

Beşiktaş'ı bekleyen tehlike!

OĞUZHAN BELİRSİZ
Çarşamba günü gerçekleştirilen antrenmanda sağ ayak bileği burkulan Oğuzhan Özyakup'un yarın Kayserispor'a karşı oynayıp oynamayacağı belirsiz. Genç futbolcunun yarına kadar kendini tam hazır hissetmesi halinde oynayabileceği bilgisi verilirken, Teknik Direktör Şenol Güneş'in ise Oğuzhan'ı riske etmeyip yedek soyundurabileceği gelen haberler arasında. Güneş, özellikle bu hafta antrenmanlardaki performansıyla göz dolduran Tolgay'a yarın ki maçın ilk 11'inde Atiba'nın yanında orta sahada görev verebileceği öngörülüyor.

BEŞİKTAŞ'TA KART SINIRINDA 5 OYUNCU VE MUHTEMEL 11
Beşiktaş ile Kayserispor arasında yarın oynanacak kritik maç öncesi Kara Kartal'da 5 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Mario Gomez, İsmail Köybaşı, Olcay Şahan, Necip Uysal ve Oğuzhan Özyakup eğer yarınki maçta sarı kart görürse, haftaya oynanacak olan Galatasaray müsabakasında forma giyemeyecek.

Siyah-beyazlı takımın Kayserispor'a karşı sahaya çıkacağı muhtemel 11 ise şöyle:

'Tolga, Beck, Marcelo, Necip, İsmail, Quaresma, Atiba, Tolgay Arslan, Olcay, Sosa, Gomez.'

KAYSERİSPOR 5 MAÇTIR FORMDA
Düşme potasından uzaklaşan Kayserispor ise ligde en son 25. haftada Fenerbahçe'ye 1-0'lık skorla mağlup oldu. Bu mağlubiyetin ardından ligde oynadığı son 5 maçta aldığı puanlarla lige tutunan sarı-kırmızılı ekip, bu son 5 maçın 3'ünden sahadan beraberlikle ayrılırken, 2'sinde ise 6 puanı hanesine yazdırdı. Beraberlikle biten 3 maç ise 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. Hakan Kutlu'nun öğrencileri bu son 5 maçta sahadan galibiyetle ayrıldığı Antalyaspor ve Bursaspor karşılaşmalarında ise kalesinde sadece 2 gol gördü.

Kaynak: İHA