Süper Lige Çıkan Termalspor'dan Vali Altıparmak'a Ziyaret

Erkekler Hentbol 1.Lig’de şampiyon olarak Süper Lige çıkan Aziziye Termal Spor Hentbol Takımı yönetici ve sporcularını, Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı makamında ziyaret ettiler.

Aziziye Kaymakamı Zafer Öz ile Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan’ın da sporculara eşlik ettikleri ziyarete, Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar, Hentbol Şube Sorumlusu Erdinç Şıktar ve Antrenör Ali Erzurumluoğlu katıldı.

Oynadıkları müsabakalar ve mücadele edecekleri yeni lig hakkında Vali Altıparmak’a bilgi veren Aziziye Belediye Başkanı Orhan, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’dan sonra böyle büyük bir mutluluğu Erzurum’a yaşatmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.



Erzurumspor’un başarısının herkesi sevindirdiğini mutlu ettiğini belirten Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ta, “Bu ligde bu kadar taraftarı, seyircisi olan başka bir takım bulamazsınız. Aynı şekilde Aziziye Termal Spor Hentbol Takımı’nın benzer bir başarı yakalaması hem şehrimizi hem aziziyeyi sevindirdi. Futbol kadar seyircisi olmasa da Hentbol liginde alınan bu başarı, hem Erzurum’un hem de Aziziyenin tanınması açısından önemli. Arkadaşlarımızın bu iddiasını devam ettirmesi, bulundukları ligde tutunmaları çok önemli. Gerek kaymakamımız gerek belediye başkanımız, gerekse arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla bu işe inanmışlar. İnanan insanında başarıyı yakalaması mümkündür. Bundan dolayı bu başarıyı bu sevinci şehrimize yaşatan herkesi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan ve Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar, Vali Altıparmak’a takımlarının 25 numaralı formasını hediye ettiler.

Kaynak: İHA