Kayseri Şeker Futbol Turnuvasında 25 Takım Mücadele Etti

Kayseri Şeker Fabrikası öncülüğünde Şeker-İş Sendikası Kayseri Şubesi ve Kayseri Şeker Spor organizatörlüğünde yapılan Büyük Kayseri Şeker ailesi Futbol Turnuvası sona erdi.

Kayseri ve Boğazlıyan Şeker Fabrikaları ile iştiraklerinde çalışanların oluşturduğu 25 takımın katılımıyla yapılan turnuva 5 Nisan 2016 tarihinde başlayıp 26 Nisan günü yapılan final müsabakaları ile sona erdi.

Turnuvaya; Kayseri Şeker Fabrikasından, Kazan Dairesi, Ofis, Rafineri, Şeker Ambarı, Ham Fabrika, Revir, Makinistlik, Ziraat, Kalite Kontrol Laboratuvar, Bilgi İşlem, Güvenlik, Mekanik Atölye, İnşaat, İşletme, İç Hizmetler, Türbin Dairesinden oluşan 16 takım ile, Boğazlıyan Şeker Fabrikasından, Ham Fabrika, Elektrik, Şeker Ambarı, Boruhane, Makinistlik, İç Hizmetler, Rafineri, Ziraat’den oluşan 8 takım ve İştiraklerden Pandoğa takımı olmak üzere 25 takım katıldı.

Turnuvanın son gününde Pandoğa ile Güvenlik arasındaki 3. ve 4.lük müsabakası sonucunda Pandoğa takımı 4. Güvenlik takımı 3.ncü oldu. İç hizmetler takımı ile Rafineri arasında yapılan 1. ve 2.lik müsabakası sonucu Rafineri takımı ikinci olurken İç hizmetler takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvanın en centilmen takımı Mekanik Atölye olurken turnuva süresince attığı 11 gol ile turnuvanın Gol Krallığına ise Kalite Kontrol laboratuvarından Levent Çakmak ismini yazdırdı.

Üçüncü olan Güvenlik takımına kupasını Şeker İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı, İkinci Olan Rafineri takımına Kayseri Şeker Spor Kulüp Başkanı ve Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, Turnuvanın Şampiyonu olan İç Hizmetler takımına ise kupasını Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay takdim etti.

Turnuva Şampiyonluk kupa takdiminde konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; "Final Müsabakalarını keyifle izlediklerini belirtti ve Turnuva süresince 25 kardeş takım hep birlikte güzel müsabakalar yaptılar. Müsabakalarda centilmenlik zirvedeydi. Kaybeden de kazanan da birbirini tebrik edip alkışladılar. Bizim sporda en fazla arzuladığımız tablo buydu. Bu etkinliklerin amacı hep birlikte Büyük Kayseri Şeker ailesini birbirine daha çok kaynaştırmak, birimler arasında birlik ve bütünlüğü sağlamaktır. Turnuvaya katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA