Karatenin Altın Çocuğundan Uluslararası Şampiyonluk

Yıldırımlı şampiyon karateci Abdullah Mingsar, Eurasia Open Uluslararası Karate Turnuvası’nda şampiyon olarak kürsünün zirvesinde yer aldı.

Yıldırım Belediyesporlu karateci Abdullah Mingsar, 22-25 Nisan tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Eurasia Open Uluslararası Karate Turnuvası’nda 70 kilogramda şampiyonluk madalyasının sahibi oldu. Kariyerinde Türkiye şampiyonluğu da bulunan Yıldırımlı karateci, elde ettiği bu başarıyla bir kez daha ilçenin gururu oldu.

Yıldırımlı sporcuların mücadele ettiği her branşta zirvede yer almasının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Abdullah kardeşimizi şampiyonluğundan dolayı kutluyorum. Spora ve sporcuya verdiğimiz desteğin karşılığını, madalyalarla ve kupalarla alıyoruz. Yıldırım Belediyespor Kulübümüze yaptığımız yatırımlarla ilçemizi topyekun bir spor şehri haline getirmek hedeflerimizin başında geliyor. Her alanda öncü ve lider bir şehir oluşturmak adına çalışmalarımızı devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA