İBB Okul Spor Salonları Spor Şöleni'nde Muhteşem Final

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen 2. Okul Spor Salonları Spor Şöleni, muhteşem bir ödül töreni ile sona erdi. Sürpriz konukları ve başarılı sahne şovları ile adeta görsel bir şölene dönüşen törene, basketbolun yıldız isimleri ile öğrenci karmasından oluşan All-Star maçı damgasını vurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nce okul spor salonlarında yetişen gençleri spora teşvik etmek ve barış, kardeşlik, dostluk, centilmenlik, takım ve mücadele ruhu gibi unsurları gençlere aktarmak amacıyla düzenlenen 2. Okul Spor Salonları Spor Şöleni, muhteşem bir ödül töreni ile sona erdi. İBB Cebeci Spor Kompleksi’nde düzenlenen ödül törenine 39 lise ve 26 ortaokuldan toplam bin 500’ü aşkın sporcunun yanı sıra Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Osman Savaş, İBB Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Kep, Boğaziçi Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Dinçer Çetintaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İBBSK) Başkanı Bahattin Ulusan, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

SKATE PARKUR VE KARİZMA SHOW’DAN NEFES KESEN PERFORMANS

Törende ilk olarak bisiklet akrobasi grubu "Skate Parkur" sahneye çıktı. İzleyicilere nefes kesen bir gösteri sunan ekip, bisikletle gerçekleştirilmesi neredeyse imkansız olan hareketleri başarıyla yaparak gençlerden büyük alkış aldı. Türkiye’nin Harlem’i olarak bilinen Karizma Show grubunun yaptığı akrobatik basketbol gösterisi de nefesleri kesti. Trambolin benzeri bir aygıt yardımıyla havada uçarak basket atan ve gösterilerine izleyenleri hayrete düşüren figürler ekleyen grubun performansı gençlerden tam not aldı.

Maçlara sesi ve yorumlarıyla renk katan eski basketçi ve spor yazarı İsmet Badem de törene katılanlar arasındaydı. Badem tribünlerdeki gençlerden bir grubu seçerek üç sayılık atış yarışması düzenledi.

BASKETBOLUN YILDIZLARI ALL-STAR’DA GENÇLERLE BULUŞTU

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği programdaki sürprizler, gösteriler ve konuklarla sınırlı kalmadı. Anadolu ve Avrupa yakası öğrencilerinden ayrı ayrı oluşturulan basketbol karma takımlarının All-Star maçı da konuklarca ilgiyle izlendi. Bu arada İBBSK’nın başarılı sporcuları Metecan Birsen, Mert Çevik, Erbil Eroğlu ve Deniz Kılıçlı’nın yanı sıra Anadolu Efes formasıyla mücadele eden Cedi Osman, Oğulcan Baykan ve Emircan Koşut ile kendisi de İBB Okul Spor Salonları’nda yetişerek basketbol kariyerine başlayan Furkan Korkmaz gibi yıldız isimlerin de yer alması All-Star maçına ayrı bir renk ve heyecan kattı. İsmet Badem’in yorumladığı maçta, spor yazarı ve yorumcu Murat Didin de saha kenarındaydı.

Tören, gösteri ve protokol konuşmalarının tamamlanmasının ardından 2. Okul Spor Salonları Spor Şöleni’nde dereceye giren okul takımı ve sporculara kupa ve madalyalarının takdimiyle son buldu.

Kaynak: İHA