Bodrumspor, Play-Off Öncesi Son Maçına Hazırlanıyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, 2. Lige yükselmek için oynayacağı play-off maçları öncesi son maçına çıkacak.

İki hafta önce play-off oynamayı garantileyen ve son olarak Trabzon deplasmanında Yomraspor’a tek golle mağlup olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, bu hafta yine Trabzon takımlarından Ofspor’u konuk edecek. Ligde bu hafta alınacak sonuçlara göre 57 puan ile 4. sırada bulunan B.B. Bodrumspor’un muhtemel play-off rakiplerinden olan Ofspor ise 58 puan ile 3. sırada bulunuyor.

B.B. Bodrumspor2un play-off maçlarında karşılaşabileceği diğer rakipleri ise, 60 puan ile ikinci sırada bulunan Diyarbekirspor A.Ş., 56 puan ile beşinci sırada bulunan Adliyespor ve 53 puan ile altıncı sırada Orhangazispor olarak gözüküyor. 30 Nisan Cumartesi günü 15:39’da başlayacak karşılaşmaların ardından belli olacak yarı final play-off maçları ise 5 ve 9 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Yarı final karşılaşmalarının ardından 14 veya 15 Mayıs tarihlerinde, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenecek tarafsız bir sahada ise final karşılaşmaları oynanacak. Bu karşılaşmalardan galip çıkan takımlar, 2016-2017 sezonunda Spor Toto 2. Lig’de mücadele edecek.

Kaynak: İHA