Amatörce'nin Oskarları Sahiplerini Buldu

Amatörlerin vazgeçilmezi haline gelen Amatörce’nin oskarları düzenlenen tören ile sahiplerini buldu.

Amatörce’nin geleneksel gecesine CHP Adana Milletvekili Zülfikar Tümer İnönü, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, AK Parti il Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özmansur, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Berkant Püsküller, Gençlik Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile ASKF Başkanı Ali Gülleri, Evsen Medya Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Evsen, Metropol Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tanır Emre Üzelgeçici, ASKİ Mali hizmetler daire başkanı ve Amatörce yazarı M. Hakan Aslan Büyükşehir Belediyesi Gençlik spor şube müdürü Kadir Gül, İlan Reklam Şube Müdürü Abdurrahim Ongun, Mhp Seyhan Belediyesi Başkan adayı Şehmus Uçar, Baro Başkan Adayı Av. Yusuf Özer, Muhasebeciler Odası Başkan adayı Cuma Kadı, Ankaragücü’nün başarılı sporcularından Ömer Bozan, Futbol Kulüpleri Başkanları, Salon sporları kulüp Başkanları ve yöneticileri antrenörler sporcular ve eşleri katıldı.

BAYSAL’DAN AMATÖRCE GAZETESİ SÜRPRİZİ

Birbirinden yetenekli sporcuların Amatörce’nin ‘en’leri arasına girerek kürsüye çıkan sporcular, ödüllerini aldı. Amatörlerin sorunlarını 21 yıldır ekranlara ve gazete sütunlarına taşıyan Amatörce programını hazırlayıp sunan Gazeteci Şehmus Baysal, yeni sezonda Amatörlere hizmetlerinin süreceğini özellikle amatörleri sosyal medyada öne çıkaracaklarını söyledi.

Baysal, “Her yıl karmaya giren sporcuların birçoğu profesyonel oluyor ya da birçok takımın transfer listelerini süslüyor. Yerel yöneticiler seçilmişler ve atanmışların desteğiyle Amatörlere altın yılını yaşatmak en büyük isteğimizdir. Amatörce Programının yanında, amatorce.tv sitemizin yanında Amatörce gazetemiz ile amatörlere hizmet ağımızı genişletiyoruz" dedi.

PROTOKOLDEN AMATÖRCE’YE ÖVGÜLER

CHP Adana Milletvekili Zülfikar Tümer İnönü ise Amatörce ekibini ayakta alkışladığını belirterek, herkes gibi kendisinin de sporu Amatörce ekibinden sağlıklı şekilde öğrendiğini söyledi.

Tümer, dereceye girenleri tebrik ederken, Baysal ve ekibine başarılarının devamını diledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise, “Amatörce adı gibi yaşıyor, zaman zaman eleştirip zaman zaman ödüllendiriyor. Bu tarz yayın kuruluşlarına ihtiyacımız var. Amatörce 21 yıldır Amatörlere hizmet ediyor, bizde Bu işin Profesyoneli fakat Amatör ruhla çalışan Usta Gazeteci Şehmus Baysal ve ekibini tebrik ediyoruz. Dereceye giren sporcuları kutlarken, Amatörce gazetesi ise Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Adana Demirspor kulübü Başkanı Sedat Sözlü de Amatörce’nin marka değerinin çok yükseldiğini ifade etti.

Sanatçı Doğan Nurlu ile Ali Turaç geceye katılanlara unutulmaz müzik ziyafeti çekti.

Muhteşem tören ile Amatörce’nin ‘enleri’ne ödüllerini geceye katılan protokol tarafından verildi.

İşte Amatörce’nin enleri:

Yılın Kulüp Başkanı: Yumurtalık Belediyespor’dan Aykut Onar, Kurttepegücü Spor’dan Tuna Erdem

Yılın Teknik Direktörü: Büyükşehir Belediyespor’dan Tekin İncebaldır, C. Doğan’dan Şaban Zorluer

Türk Sporu Onur Ödülü: Seyhanbelediyespor Kulübü Başkanı Kadir Özdemir, Abdulkadir Ataşbak, Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ahmet Bozan

Fair Play: Seyhangücü’nden Ethem Açıkbaş

Yılın Takımları : Büyükşehir Belediyespor /Adana Toros Byz

Yılın Hakemi : Deniz Aslan

Altın Karma : Hadırlugücü’nden Zafer, Yumurtalık’tan Emre, Kürkçüler’den Ömer, Büyükşehir Belediyespor’dan Şafak, Gençlerbirliği’nden Mehmet, İncirlik’ten Mustafa, Kurttepe’den İsmail, Çukurova Demirspor’dan Fatih, Kiremithanespor’dan Vedat, K. Adana’dan İlkkan, Büyükşehir Belediyespor’dan Emre

Kick Box: İzzettin Turgut

Boks: Utku Erdoğan

Muay Thai: Hayri Doğan Hozanlı

Kaynak: İHA