Pursaklar Avrasya Şampiyonasında 3. Oldu

Türkiye Wushu Federasyonu ile Uluslararası Kyokushin Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği Avrasya Budokaido Şampiyonası’nda Pursaklar Belediyesi sporcusu Aslı Delibal 3’üncü oldu.

Antalya’da düzenlenen Avrasya Budokaido Şampiyonası’nda mücadele eden Pursaklar Belediyesi sporcusu Aslı Delibal önemli bir başarıya imza atarak 3’üncü oldu. Türk Milli Takımı adına yarışan Delibal, aralarında İngiltere, İspanya, Lübnan, Kazakistan gibi güçlü ülke sporcularını mağlup ederek üçüncülük kupası ve madalya kazandı.

Yarışma sonrası duygularını paylaşan Aslı Delibal, hem Pursaklar Belediyesi’ni hem de Milli Takımı başarı ile temsil etmenin gururunu yaşadığını belirterek, “Başta Belediye Başkanımız Selçuk Çetin olmak üzere her zaman bana destek veren, yanımda olan herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra inşallah daha büyük başarılara imza atarak hem Pursaklar’ı hem de Milli Takımı en iyi şekilde temsil etmek işitiyorum” diye konuştu.

Avrasya Şampiyonası’nda Pursaklar Belediyesi’ni temsil eden bir başka isim olan belediyenin spor antrenörlerinden Mehmet Sepetçioğlu, yönettiği 100’e yakın maçta göstermiş olduğu başarılı performanstan dolayı Uluslararası Hakem Unvanı elde etti. Bu başarıda belediye yöneticilerinin desteğini her zaman hissettiğini söyleyen Mahmet Sepetçioğlu, “Pursaklar Belediyesi’ni başarıyla temsil ederek uluslararası spor organizasyonlarında görev almamda bana destek veren Belediye Başkanımız Sayın Selçuk Çetin, Başkan Yardımcımız Nedim Erçetin, Spor Koordinatörümüz Salih Yergin’e teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA