Kv 2.Türkiye Münazara Şampiyonasında Finale Yükseldi

Gaziantep Kolej Vakfı Okulları Münazara Takımı 2.Türkiye Münazara Şampiyonasında finale yükseldi

Gaziantep Kolej Vakfı Okulları Münazara Takımı İstanbul Okan Üniversitesi Kurtköy Kampüsü’nde düzenlenen 2. Türkiye Münazara Şampiyonasında finallere kaldı.

Eğitim alanındaki başarılarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda da sürdüren GKV Özel Okulları elde ettiği derecelere her geçen gün yenilerini ekleyerek başarı zincirini genişletmeye devam ediyor. Okan Üniversitesinde düzenlenen 2 Türkiye Münazara Şampiyonasında Türkiye finallerine kalmayı başaran Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Münazara ekibi finallerde şampiyonluğa göz dikti. Çalışmalarla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Liseleri Müdürü Ülkü Ulutaş “Okan Üniversitesinde düzenlenen 2 Türkiye Münazara Şampiyonasında finallere yükselen takımımız yaptığı 5 maçın 4’ünde Türkiye’nin seçkin okullarından Robert Koleji, Galatasaray Lisesi, Üsküdar Amerikan Lisesi gibi okulları geride bıraktı ve 4 Haziran’da yapılacak olan finallere katılmaya hak kazandı. Münazara Kulübü Öğretmeni Ferit Aslan rehberliğinde maçlara katılan münazara takımı öğrencilerimiz Metin Murat Taşdemir, Oğuzhan Alpaslan, Okan Araz, Ece Oğuzhan ve Nilüfer Kardo gösterdikleri üstün başarı sayesinde okulumuzu ve de Gaziantep’i başarıyla temsil etti. Kendilerini yürekten kutluyorum. Finallerde Gaziantep’e şampiyonluk getirmelerini diliyorum” dedi.

4 Haziran 2016 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek finaller için daha fazla çalışıp finallerden de Gaziantep’e zaferle dönmek istediklerini belirten takım öğrencileri bu kısa süreyi iyi değerlendirip başarıya ulaşacaklarına inandıklarını belirtti.

Kaynak: İHA