Bursagaz Voleybol Turnuvası Başladı

Enerji sektöründeki yenilikçi yaklaşımları ve gerçekleştirdiği sosyal projelerle adından söz ettiren Bursagaz, çalışanlarının motivasyonunu artırmak için geleneksel hale getirdiği voleybol turnuvasının 6’ncısının startını verdi.

Çalışanlarının memnuniyet ve motivasyonunu artırmak için çeşitli kültürel ve sportif faaliyetler gerçekleştiren Bursagaz, geleneksel voleybol turnuvasını bu yıl da devam ettiriyor. Bursagaz Kurumsal İletişim Yöneticisi Dilek Kiper, “Çalışanlarımızın her daim performanslarını üst seviyede tutabilmek için her türlü kültür, sanat ve spor faaliyetine destek veriyoruz. Şirket olarak çalışanlarımızla beraber yoğun bir tempo içerisinde pek çok plan ve projeye imza atıyoruz. Arkadaşlarımızı içinde bulundukları iş yoğunluğundan ve stresinden uzaklaştırmak için bu tür faaliyetleri önemsiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu yıl 10 takımın katıldığı turnuvanın açılış maçı MHM Ticari Takım ve BTM takımları arasında gerçekleştirilirken maç MHM Ticari Takım’ın galibiyeti ile sona erdi. Şirket bahçesinde gerçekleştirilen turnuvanın yaklaşık bir ay sürmesi planlanıyor.

Kaynak: İHA