Burhaniye'de Trap Heyecanı Yaşandı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediyenin Şarköy yakınlarından yaptırdığı poligonda ilk trap yarışı düzenlenirken, yoğun ilgi gördü. Trap yarışlarına çeşitli ilçelerden yaklaşık 200 kişi katıldı.

Burhaniye’de Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü’nün öncülüğünde düzenlenen trap yarışmasında büyük heyecan yaşandı. Belediye’nin yaptırdığı trap sahasında düzenlenen ilk yarışmaya yaklaşık 200 avcı katıldı.

Yaklaşık 8 sat süren yarışmada dereceye girenlerin kupaları Belediye Başkanı Necdet Uysal tarafından verildi.

Başarılı avcıları kutlayan Başkan Necdet Uysal, yeni trap sahasının hayırlı uğurlu olmasını istedi. Başkan Necdet Uysal’a teşekkür eden Burhaniye Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Başkanı Ahmet Bulut, ”Belediyenin hazırladığı bu sahada ilk trap yarışmamızı yaptık. Yaklaşık 200 kişi katıldı.

İnşallah, bundan sonra Körfez avcılarını burada buluşturacağız. Belediye Başkanımız Necdet Uysal’a ve yarışmamıza katılan avcı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Bekir Eğdemir’de, “Burada ilk defa atış yapıyoruz. İlçenin bütün avcıları burada toplandı. Heyecanlı ve mutlu bir gün geçirdik” dedi.

Ayvalık’dan geldiğini anlatan Recep Tekin ise,”Amatörler gurubunda yarıştım. 15 seride 10 attım. Bütün arkadaşlarımı buraya davet ediyorum” dedi.

Sezen Bozkurt’da,” Ayvalık Bağyüzü’nden geldim. Çok güzel. Çok heyecanlı bir gündü. Dereceye de girdim. Çok mutluyum” dedi.

Başarılı avcıların ödüllerini Belediye Başkanı Necdet Uysal verdi.

Kaynak: İHA