Biri Play-Off, Diğeri Lige Tutunma Savaşında

Cumartesi günü son sahnesi oynanacak olan Spor Toto 2. Lig’de artık kader anı. Lider Manisaspor’un şampiyonluğa bir adım daha yakın olduğu Kırmızı Grup’ta play-off mücadelesi veren İnegölspor, normal sezonun son randevusunda, lige tutunmak için kazanmaktan başka çaresi olmayan Eyüpspor’a konuk olacak. Farklı hedeflerin peşinden koşan iki ekibin kritik randevusunda kazanan hedefine ulaşacak, kaybeden hayal kırıklığı yaşayacak.

Evindeki son maçta Büyükçekmece Tepecikspor’u tek golle dize getirerek play-off potasına giren İnegölspor, Eyüpspor engelini aşarak play-off biletini cebine koyabilmek için çalışmalarına başladı.

İnegöl Belediye Başkanı ve İnegölspor Şeref Başkanı Alinur Aktaş, “Öncelikle Tepecikspor galibiyeti hayırlı, uğurlu olsun. Tepecik takımı da alt sıralarda olduğu için onlarda tabii istekliydiler, güzel oynadılar. Belki eksik oynamalarına rağmen, bence daha iyi oynamamız gerekiyordu. Biraz stres de var. Önemli olan üç puandı. Amed’in Ankaragücü’nü deplasmanda yenmesi de bizim için bu maçı daha anlamlı hale getirdi. Son hafta Eyüp maçı var. Çok kritik bir maç. Mutlak kazanılması gereken bir maç. Kazandığımız zaman bir başkasının sonucu bizi ilgilendirmiyor, ama kaybettiğimiz veya berabere kaldığımız takdirde iş matematiğe kalacak. Diğer maçlara göre kalacak. İnşallah yeneriz” dedi.

Kaynak: İHA