Deplasmandan Altın Değerinde Puanla Döndüler

Türkiye Didi Buz Hokeyi Süper Ligi’nin Play-off Final serisinde ilk maçını İzmir BB GSK’ya karşı 8-7 kazanan Zeytinburnu BSK, serinin ikinci maçında rakibine 8-6 yenilerek şampiyonluk umudunu İstanbul’a taşıdı.

Zeytinburnu Belediyesi Spor Kulübü, Türkiye Didi Buz Hokeyi Süper Ligi’nin Play-off Final serisinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. İlk maçı 8-7 kazanarak seriyi 1-0’a taşıyan Zeytinburnu BSK, serinin ikinci maçında ise rakibine 8-6 yenilerek, şampiyonluk umudunu İstanbul’a bıraktı. İzmir Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Buz Sporları Salonu’ndaki ilk maçında üstün bir performans sergileyen Zeytinburnu BSK, deplasmanda altın değerinde bir maç kazanarak seriyi 1-0’a getirdi. Serinin ikinci maçında ise ev sahibi İzmir BB GSK, Zeytinburnu BSK’yı 8-6 yenerek seride durumu 1-1’e getirdi.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BÜYÜK AVANTAJ

Kalan son 2 maçı İstanbul’da kendi seyircisinin önünde oynayacak olan Zeytinburnu BSK, İzmir’de elde ettiği avantajı kullanarak şampiyonluğu kendi evinde ilan etmenin peşinde. 5 maç üzerinden oynanan ve 3 galibiyet alan takımın şampiyon olacağı final serisinin üçüncü maçı 27 Nisan Çarşamba, dördüncü maçı ise 28 Nisan Perşembe günü Zeytinburnu Silivrikapı Buz Pisti’nde oynanacak. İki takım bu maçlar sonunda da 3 galibiyete ulaşamadığı takdirde serinin son maçı 1 Mayıs Pazar günü İzmir’de oynanacak.

Kaynak: İHA