Üzülmez, Karate Milli Kampını Ziyaret Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Avrupa Karate Şampiyonası’na hazırlanan Büyük Bayanlar Türk Milli Karate Takımı’nın kampını ziyaret etti.

Fransa’da 5-8 Mayıs tarihleri arasında yapılacak 51. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası öncesi Avrupa ve dünya karatesinin yıldız isimleri arasında yer alan Büyük Bayanlar Türk Milli Karate Takımı hazırlıklarını Kartepe’de sürdürdü. Fransa’nın Möntpelier şehrinde yapılacak şampiyona hazırlıkları için 20 gündür Kartepe’de bulunan kafilede 8 sporcu, Bayan Milli Takım Teknik Direktörü İbrahim Elçin ve Bayan Milli Takım antrenörü Levent Aydemir yer aldı.

Geçen yıl başarılı sonuçlar alan milli takımı Kartepe’de kamp yaptıkları otelde ziyaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, karatecilere başarılar diledi. Teknik Direktör İbrahim Elçin tarafından karşılanan Başkan Üzülmez, aralarında Dünya Avrupa Şampiyonu karateci Serap Özçelik’in de yer aldığı milli takım kafilesiyle tek tek tanışarak sohbet etti.

Avrupa Şampiyonası öncesi Kartepe’de iyi bir prova ve hazırlık dönemi geçireceklerine inandığı Bayan Türk Milli Takımı’nın yeni başarılarla Türkiye’ye dönmesi temennisinde bulunan Başkan Üzülmez, “Bugüne kadar ülkemizi başarıyla temsil eden ve onur verici başarılara imza atan sizler bizim gurur kaynağımız oldunuz. Bu şampiyonada da teknik ekibin yönlendirmesi ve tecrübenizle Fransa’daki şampiyonayı da en iyi derece ve madalyalarla geçireceğinize inanıyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Teknik Direktör İbrahim Elçin, başkanın ziyaretinin kendilerine güç ve moral verdiğini ifade etti.

Dünya ve Avrupa Şampiyonu sporcumuz Serap Özçelik de, kamplarını ziyaret eden Başkan Üzülmez’in ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Sporcular aldıkları dua ve başarı dilekleriyle Fransa’da herkese İstiklal Marşı’nı ezberletmek için Türk sporcusunun performansını en iyi şekilde göstereceklerini kaydettiler.

Kaynak: İHA