Başkan Üzülmez, Karate Milli Kampını Ziyaret Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Avrupa Karate Şampiyonası’na hazırlanan Büyük Bayanlar Türk Milli Karate Takımı’nın kampını ziyaret etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe’de 20 gündür kamp yapan Türkiye Milli Karate Takımının kampını ziyaret ederek, başarılar diledi. 5-8 Mayıs tarihleri arasında Fransa’nın Möntpelier şehrinde yapılacak şampiyona hazırlıkları için 20 gündür Kartepe’de bulunan kafilede 8 sporcu, Bayan Milli Takım Teknik Direktörü İbrahim Elçin ve Bayan Milli Takım antrenörü Levent Aydemir yer alıyor. Teknik Direktör İbrahim Elçin tarafından karşılanan Başkan Üzülmez, aralarında Dünya Avrupa Şampiyonu karateci Serap Özçelik’in de yer aldığı milli takım kafilesiyle tanışarak sohbet etti.

Milli takıma yeni başarılar dileğinde bulunan Başkan Üzülmez, “Bugüne kadar ülkemizi başarıyla temsil eden ve onur verici başarılara imza atan sizler bizim gurur kaynağımız oldunuz. Bu şampiyonada da teknik ekibin yönlendirmesi ve tecrübenizle Fransa’daki şampiyonayı da en iyi derece ve madalyalarla geçireceğinize inanıyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Kaynak: İHA