Gomez'in Kalma Şartı Şampiyonlar Ligi

Alman milli futbolcu Mario Gomez, Beşiktaş'taki geleceği hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, gelecek sezon kalıp kalmayacağının takımının UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmasına bağlı olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın İtalyan temsilcisi Fiorentina'dan geçen sezon kiraladığı Gomez, Alman basınından Bild'e verdiği röportajda, kontratıyla ilgili açıklamalar yaptı.

İki kulüp arasında anlaşma nedeniyle siyah-beyazlı kulüpte gelecek sezon kalıp kalmayacağına karar vermesi gerektiğini belirten 30 yaşındaki futbolcu, 'Beşiktaş'ın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Burada harika bir sezon geçirdim ve kendimi rahat hissediyorum.' dedi.

Vodafone Arena'nın atmosferinden çok etkilendiğini de vurgulayan Mario Gomez, 'Beşiktaş ile özellikle yeni stadında Şampiyonlar Ligi'nde oynamak, kulüp, taraftarlar ve benim için harika olur.' ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ta gelecek sezon kalmasının Şampiyonlar Ligi'ne katılmasına bağlı olduğunu söyleyen Gomez, 'Beşiktaş'ın gelecek sezona nasıl ve nerede başlayacağı, sanırım sezon sonuna kadar belli olmayacak. Bunlar benim için önemli. Bu nedenle, geleceğim hakkında daha sonra karar vereceğim.' değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaş ile formda bir sezon geçiren Gomez, ligde şu ana kadar attığı 22 golle krallık yarışında ilk sırada bulunuyor.

Kaynak: AA