Seramiksan, 1. Lig'de Kalıcı Olmak İstiyor

Kulüp başkanı Erkul:'Uzun yıllar 1. Lig'de kalıcı olup, Türk voleyboluna katkı sağlamak istiyoruz'

Bayanlar Voleybol 1. Lig'e yükselen Seramiksan, önümüzdeki sezon 1. Lig'de kalıcı olmayı hedefliyor.

Seramiksan Kulübü Başkanı Bülent Erkul, antrenör Ali Kamberoğlu ve takım kaptanı Gamze Ergin, Turgutlu Spor Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında sezonun değerlendirmesini yaptı.

Son 5 yılda Bölgesel Lig'den 1. Lig'e yükselen takımın Turgutlu'nun gururu olduğunu vurgulayan Erkul, başarı öykülerini anlatarak yeni hedefleri açıkladı.

Sezon başında anlaştıkları teknik ekip ve oluşturdukları kadronun başarılı olmasıyla isabetli kararlar verdiklerini gördüklerini ifade eden Erkul, 'Uzun yıllar 1. Lig'de kalıcı olup, Türk voleyboluna katkı sağlamak istiyoruz.' dedi.

Kariyerinde önemli bir başarı elde ettiğini dile getiren antrenör Kamberoğlu ise sezonu lider bitirdiklerini aktararak, 'Yarı finali kayıpsız geçip, finalde 2 galibiyetle adımızı 1. Lig'e yazdırdık. Bu başarı inanç, birliktelik, aile ve taraftarlarla oldu. Önümüzdeki sezon devam edip etmeyeceğim önümüzdeki günlerde belli olacak.' diye konuştu.

Seramiksan'daki ilk sezonunu geride bıraktığını kaydeden takım kaptanı Gamze Ergin, 'Hedefimize ulaştığımız için çok mutluyum. Güzel bir sezon geçirdik. İnanılmaz maçlar oynadık. Zorlu antrenmanlar geçirdik. Bunların hepsi bir hedef içindi.' ifadelerini kullandı.

Çok güzel bir taraftar gurubuna sahip olduklarını vurgulayan Gamze, 'Bizi her anımızda desteklediler, içeride ve dışarıda yalnız bırakmadılar.' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA