Kartepe Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Kartepe Belediyesi’nin birimler arası dayanışmayı ve arkadaşlık bağlarını güçlendirmek amacıyla düzenlediği “Kartepe Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası 2016” gruplarda oynanan ilk karşılaşmalarla başladı.

Ataevler Spor Kompleksi’nde düzenlenen turnuvanın kura çekiminde konuşan Tertip Komitesi, sporun dostlukları ve dayanışmayı artıran önemine dikkat çekti. Tertip Komitesi yetkilileri, “Düzenlenen bu turnuva ile Kartepe Belediyesi olarak büyük bir aile olduğumuzu tekrar gösteriyoruz. Yoğun mesailerimiz arasında bu turnuva sayesinde bir araya gelerek spor yapma fırsatı buluyoruz. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Farklı spor branşlarında sportif başarıları ile bu yıl adından söz ettiren Kartepe ilçesinde belediye birimleri arasında düzenlenen turnuvaya 10 takım katıldı.

İki grupta 7 kişilik takımlar grup sistemine göre 4 maç sonunda ilk iki sırayı alarak bir üst tura çıkmak için mücadele edecek.

Turnuvada ilk gün A Grubunda Park ve Bahçeler Müdürlüğü rakibi Moloz Toplama Ekibini 7-3 yendi. İkinci gün oynanan B Grubu maçlarında ise Fen İşleri Müdürlüğü rakibi Kültür Müdürlüğünü 11-6 yendi. Gruptaki diğer maçta ise Zabıta Müdürlüğü rakibi Garaj Ekibini 9-3 yendi

Kaynak: İHA