Boluspor'da Kongreye Doğru

Boluspor'un eski kulüp başkanlarından Çarıkçı: 'İdarecilik görevlerimi de eklersek Boluspor’da 22 yıllık bir geçmişim var. Boluspor’un 28 Mayıs'taki kongresinde başkanlığa talibim'

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un eski kulüp başkanlarından Necip Çarıkçı, 'İdarecilik görevlerimi de eklersek Boluspor’da 22 yıllık bir geçmişim var. Boluspor’un 28 Mayıs'taki kongresinde başkanlığa talibim.' dedi.

Çarıkçı, düzenlediği basın toplantısında, Boluspor'a 2004 yılında başkan olduğunu hatırlatarak, 'En başta, belediye başkanımız olmak üzere, taraftarımız ve basınımız 2004'den 2011'e kadar bana ve arkadaşlarıma destek verdi. 2004 yılında çok zor şartlarda Alibeyköy sahalarından bu noktaya geldik. Boluspor ile 2 şampiyonluğumuz, bir final, bir yarı final ve çeyrek final başarılarımız var.' diye konuştu.

Boluspor taraftarının ve kulüpte görev yapmış eski idarecilerin kendisine 15 gündür başkan adayı olması için baskı yaptığını ifade eden Çarıkçı, 'Taraftarlarımızın da istekleri doğrultusunda Boluspor'da görev almamız konusu gündeme geldi. Boluspor’un bizim göreve gelmemize ihtiyacı olduğunu ifade ettiler. Geçmişte Boluspor Kulübünün başkanlığını 7 sene yaptım. İdarecilik görevlerimi de eklersek Boluspor’da 22 yıllık bir geçmişim var. Şu anda da Boluspor’un 28 Mayıs'taki kongresinde başkanlığa talibim.' ifadesini kullandı.

Çarıkçı, Boluspor’a hizmet için aday olduğunu kaydederek, 'Seçilirsem eski başkanlar, idareciler ve basınla beraber bu kutsal görevi yürüteceğiz. Zor bir görev bizi bekliyor. Bu anlamda kongremizin Bolu'ya, spor camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.' değerlendirmesinde bulundu.

Geçen dönemlerde kongrelerin ligin hemen ardından yapıldığını da anımsatan Çarıkçı, Boluspor Yönetim Kurulunun kongre tarihini sezonun sonu olan 15 Mayıs'a çekmesini istediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA