Şirinler Taraftar Derneği'nin Yeni Binasını Açtı

Şirinler Taraftar Derneği’nin kendi imkanlarıyla yaptığı “Şirinler Spor, Eğitim ve Kültür Merkezi” binası gerçekleştirilen törenle açıldı.

Samsunspor’un taraftar gruplarından olan Şirinler Taraftar Derneği, kuruluşunun 30 yılında kendilerine ait Şirinler Spor, Eğitim ve Kültür Merkezi’nin açılışını görkemli bir şekilde yaptı. Açılışa Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Samsunspor Kaptanı Musa Aydın ve kırmızı-beyazlıların efsane futbolcusu Celil Sağır da katıldı.

Kültür merkezinin açılışında konuşan Şirinler Taraftar Derneği Başkanı Mehmet Soykan, “Bu mutlu günümüzde buraya kadar zahmet edip gelen herkese teşekkür ediyorum. Bizden önceki büyüklerimizin kurduğu ve 30 senedir süre gelen Şirinler bayrağını biz de gururla taşıyoruz. 30 senenin yıl dönümünü kutladığımız bu zamanda Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek kimsenin sahip olmadığı bir derneğe sahip olduk. İçerisinde Mescid, kütüphane, ders alanları gibi pek çok alan olan derneğimizi Samsun’a kazandırdığımız için Çok mutluyuz, gururluyuz. Bu gururu bize yaşatan, buraya bir çivi bile çakan yardım eden herkesten Allah razı olsun” dedi.

Açılışın ardından, Şirinler Spor, Eğitim ve Kültür Merkezi’nin içerisi gezildi. Samsunspor ve dernek yöneticileri arasında hediye alışverişi yapıldı.

Şirinler Spor, Eğitim ve Kültür Merkezi, İlkadım İlçesi Zafer Mahallesi Şevketiye Caddesi’nde açıldı.

Kaynak: İHA