Ersan'ın Takımı 1 Puana Razı Oldu

Çin Süper Ligi'nde Ersan Adem Gülüm'ün forma giydiği Hebei China Fortune, 3. hafta maçında sahasında Jiangsu Suning ile 11 berabere kaldı Beşiktaş'tan transfer edilen Ersan Adem Gülüm'ün 90 dakika oynadığı maçta Hebei China Fortune'un golünü eski Trabzonsporlu Mbia attı

Çin Süper Ligi'nin 3. haftasında milli futbolcu Ersan Adem Gülüm'ün forma giydiği Hebei China Fortune, sahasında Jiangsu Suning ile 1-1 berabere kaldı.

Yüksek bonservis bedelleri karşılığında Avrupa'dan yapılan transferlerle dikkati çeken Çin Süper Ligi'nde Hebei China Fortune ile Jiangsu Suning, Qinhuangdao Olimpik Stadı'nda karşılaştı.

Konuk ekip Jiangsu Suning, 22. dakikada Chelsea'den transfer edilen Ramires'in golüyle 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın 59. dakikasında sahne alan eski Trabzonsporlu Stephane Mbia, takımına 1-1'lik eşitliği getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

Çin Süper Ligi'nin açılış maçında biri kendi kalesine olmak üzere sezonun ilk iki golünü kaydeden eski Beşiktaşlı Ersan Adem Gülüm, Jiangsu Suning'e karşı 90 dakika görev yaptı. Hebei China Fortune'da Arjantinli Ezequiel Lavezzi, Fransız Gael Kakuta ve Fildişi Sahilli Gervinho, Jiangsu Suning'de Brezilyalı oyuncular Jo, Ramires ve Alex Teixeira da forma giydi.

Jiangsu Suning, 3 haftada topladığı 7 puan ve averajla liderlikte yer aldı. Bir maç eksiği bulunan Hebei China Fortune ise 4 puan ve averajla 5. sıraya geriledi.

Bu arada eski Galatasaraylı Burak Yılmaz'ın forma giymediği maçta Beijing Guoan, deplasmanda Yanbian Fude'ye 1-0 yenildi.

Kaynak: AA