Rasim Ozan'dan Aziz Yıldırım'a yanıt

Rasim Ozan Kütahyalı kendisini sert bir dille eleştiren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a Derin Futbol programında cevap verdi.

Rasim Ozan'dan Aziz Yıldırım'a yanıt
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında Beyaz Tv spor yorumcusu  Rasim Ozan Kütahyalı'ya da ağır eleştirilerde bulunmuştu.

BÜTÜN HIRSIN, BÜTÜN KİNİN...

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Tv'de ekrana gelen Derin Futbol programında Aziz Yıldırım'ın bu sözlerine yanıt verdi. Kütahyalı, 'Bu sene şampiyonluk gitti. Bu sene Fenerbahçe'yi şampiyon yapmadın. Bu büyük kadrosuna bu star oyunculara rağmen kulübü iyi yönetemedin. Ve şampiyonluk uçup gitti. Bu toplantıyı da bu yüzden düzenledin. Bütün hırsın, bütün kininin sebebi bu. Bütün meselen bu seneki başarısızlığı kamufle etmek. Fenerbahçe'yi şampiyon yapamamayı kamufle etmek.'' diye konuştu.,

SEN MASANIN ALTINDA MIYDIN?


Rasim Ozan Kütahyalı sözlerini şu şekilde sürdürdü;

Ettiğin hakaretinde, yaptığın iftiranın da sebebi bu. Sen masanın altında mıydın? Sen masanın altına girdin de ben mi görmedim? O şekilde mi gördün? Ben Galatasaraylıyım ve Aziz Yıldırım da bunu kullanmaya çalışıyor. Biliyor ki F.Bahçe taraftarının çoğu beni sevmez. Bu yüzden beni hedef yapıp, beni düşmanlaştırıp başarısızlığı kamufle etmeye çalıştı.

GERİSİ YALAN, DOLAN, GEYİK...


20 sene oldu Aziz başkan. Kaç şampiyonluğun var? Sen bu kadar başarısızlığa rağmen 10 sene daha bırakmak diyorsun. Burayı çiftliğin gibi görüyorsun. Konuyu saptırmak ve başarısızlığı örtmek için bizleri kullanamazsın. Şampiyon olamadın. Şampiyon olamadın Şampiyon olamadın. Bütün mesele bu. Gerisi yalan dolan, geyik.

BU KADAR PARAYLA, BU KADAR GÜÇLE...



Hakaret ve iftiraları da mahkemeye taşıyacağım. Aziz Başkan herşey palavra şampiyon yapamadın takımını. Bu kadar imkanla, bu kadar güçle, bu kadar parayla takımını şampiyon yapamadın.

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

Şimdi Rasim Ozan Kütahyalı dün bir yorum yapmış. Geri zekâlıca yorumlar...

Spor kültürümüz yok, eğitim kültürümüz yok. Aleyhimizde olaylar gelişsin diye açıklama yapıyorlar. Ahmet Çakar senin akşam yaptığın yani ağzım dilim gitmiyor. Yapma ya iyi hakemlik yapmışsın bunları düşünerek bu topluma iyi şeyler gösterebilrsin. Bu kadar gerizekalı olunmaz ya... Çekiyorlar viskiyi televizyonda konuşuyorlar. Bunların hepsi dönek yarın başka birşey olsun oraya dönerler...

BEYAZ GAZETE