Ertem Şener'den 'kaldır o şişeyi' iddialarına cevap!

Beyaz Futbol ve Derin Futbol'u başarıyla sunan ünlü spor adamı Ertem Şener, Aziz Yıldırım'ın iddialarına ve sosyal medyada dolaşan bir videoya canlı yayında açıklık getirdi.

Ertem Şener'den 'kaldır o şişeyi' iddialarına cevap!
Aziz Yıldırım'ın hedef alan sözleri ve Rasim Ozan Kütahyalı'dan yola çıkarak söylediği 'Viski içerek maç yorumluyorlar' sözleri üzerine sosyal medyada bazı kişilerin paylaştığı videoya Ertem Şener'den tokat gibi cevap geldi.

Videoda 'Kaldır o şişeyi Rasim' diyen Ertem Şener'in bu iddialara cevabı ise oldukça sertti. Şener, neden o sözleri söylediğini söylerken sesi adeta titriyordu. 'Sizin çoluk çocuğunuz yok m?' diye söze başlayan ünlü spor adamı, şişeyi kaldır sözünü reklam olmaması için söylediğini vurguladı. Bilindiği üzere televizyonlarda su şişesi de dahil hiçbir reklam olacak unsurun görünmemesi gerekiyor.

BÖYLE BİR ŞEY YAPTIYSA...

Var ise böyle bir şey, bu görüntülere rastlanırsa size namusum şerefim üzerine yemin ediyorum Rasim bir kere bir viski, bir içki, su haricinde, gazoz haricinde bir şey içtiyse namusum şerefim üzerine yemin ediyorum bu stüdyoda içtiyse... Böyle bir şaptıysa... Namusum şerefim üzerine yemin ediyorum bu mesleği bırakırım .