Arda Turan'ın Deportivo Maçında Oynaması Şüpheli

Gastrit teşhisi nedeniyle Barcelona'nın antrenmanına katılamayan Arda Turan'ın, Deportivo karşısında forma giyip giyemeyeceği belirsizliğini koruyor Barcelona Teknik Direktörü Enrique: 'Maksimum zorluklar yaşıyoruz ve bunları aşmak için ilk maçı kazanmamız gerekiyor'.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, gastrit teşhisi nedeniyle takımın bugünkü antrenmanına katılmadı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Arda'nın yarın deplasmanda Deportivo ile oynanacak lig maçında forma giymesinin iyileşme sürecine bağlı olacağı bildirildi.

Bu arada, Barcelona'nın teknik direktörü Luis Enrique, Deportivo maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında, takımın zor bir dönemden geçtiğini kabul ederek, 'Maksimum zorluklar yaşıyoruz ve bunları aşmak için ilk maçı kazanmamız gerekiyor. Negatif bir dinamizm yaşıyoruz. Bunu değiştirmeye çalışacağız. Hepimiz geçmişte bu tip durumlar yaşadık. Şimdiye kadar sahip olduğumuz fikirlerle, oynadığımız futbolla bunun üstesinden geleceğiz.' diye konuştu.

Öte yandan, Katalan gazetesi La Vanguardia, Brezilyalı futbolcu Neymar'da son haftalarda görülen formsuzluğun Barcelona Kulübünü endişelendirdiğini iddia etti. Çıktığı son 5 maçta gol atamayan Neymar'ın düzensiz yaşadığı, reklam filmi çekimleri nedeniyle sık sık seyahat ettiği ve gece geç saate kadar süren kutlamalara katıldığı öne sürüldü.

Kaynak: AA