Maçın Ardından

Göztepe Teknik Direktörü Aurelio:'Kalan maçları kazanmak istiyoruz' Boluspor Teknik Sorumlusu Cihan:'Aslında 1 puan sevindirici'.

PTT 1. Lig'de Boluspor ile golsüz berabere kalan Göztepe'nin teknik direktörü Mehmet Aurelio, 'Kalan maçları kazanmak istiyoruz.' dedi.

Aurelio, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, ilk devrede çok pas hatası yaptıklarını, bunda futbolcuların yorgunluğunun da etkisi olduğunu söyledi.

İkinci devre daha iyi oynadıklarını ancak gol bulamadıklarını kaydeden Aurelio, 'Play-off'u biraz zora soktuk. Kalan maçları kazanmak istiyoruz.' diye konuştu.

Aurelio, bir soru üzerine Cleyton'un sakatlığının bulunmadığını, oynatmamasının kendi tercihi olduğunu belirterek, 'Genç Salim'i uzun süredir antrenmanlarda görüyordum. Çok yetenekli ve karakterli bir oyuncu, çok beğeniyorum. Salim'in de hak ettiği formayı aldığını gördük.' diye görüş belirtti.

- Boluspor cephesi

Boluspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan da galibiyet için geldikleri İzmir'den 1 puanla döndüklerini kaydetti.

'Aslında 1 puan sevindirici' diyen Cihan, üzüldükleri noktanın yaklaşık 10 haftadır galibiyet için mücadele ettikleri maçları 3 puanla kapatamamak olduğunu ifade etti. Cihan, bu karşılaşmalarda buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini belirterek, 'Bunun için çalışıyoruz ama çalışarak da bazı şeyler çözülmüyor. Kadromuza katacağımız daha becerikli oyuncularla sorunu çözebileceğimizi düşünüyoruz.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA