Didim Belediyespor Sezonu 3 Puanla Kapadı Ama Play Off Oynamaktan Kurtulamadı

Bölgesel Amatör lig 10. Grupta sezonun son maçında Didim Beleidyespor, deplasmanda küme düşen İzmirspor’u 0-2 mağlup edip ligi 3 puanla kapattı. Muğlaspor’un 53 puanla lider bitirdiği grupta Didim Belediyespor 43 puanla 3. Sırada bitirdi.

BAL 10. Grupta 2015-2016 futbol sezonu hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı. Ligin İlk yarısını lider bitiren ve haftalardır mağlubiyet yüzü görmeyen Didim Belediyespor sezonun ikinci yarısında kaybettiği puanlar yüzünden ligi 3. Sırada bitirdi. Ligin sonra haftasında deplasmanda İzmirspor’a konuk olan mavi beyazlılar maç 0-2 kazandı. Didim Beleidyespor’un gollerini 5. dakikada Sever Behzat ve 62. Dakikada Mustafa Fehmi attı.

Didim Belediyespor son maçını galip bitirerek puanını 43’e yükseltti ve grubu 3. sırada bitirdi. Grupta Muğlaspor lider olurken Sökespor ise 1 puan gerisinde 2. Olarak tamamladı. İzmirspor ile Uşak Belediyespor ligden düşerken, Bölgesel Amatör liginin eleme statüsüne göre grubu 6. Sırada bitiren Aydın takımlarında Kuşadasıspor Aydın amatör süper lige düştü.

“MERKEZ YENİKÖYSPOR İLE PLAY OF MAÇI OYNANACAK”

Aydın Amatör süper ligi Şampiyon tamamlayan Karpuzlu Belediyespor ise BAL’a çıkarken statü gereği Didim Belediyespor ise gelecek yıl BAL’da mücadele etmek için Aydın amatör süper ligi 2. Sırada tamamlayan Merkez Yeniköyspor ile karşılaşacak. Maç günü ve saatinin nerede oynanacağı daha sonra açıklanacak.

Ayrıca 2 yıldır 3.ligde mücadele eden Aydın temsilcisi Çine Madranspor ise gelecek yıl BAL’da mücadele edecek. Çine’nin gelmesiyle gelecek yıl BAL’da Aydın’ı 4 takım temsil edecek.

Kaynak: İHA