Burak Yılmaz Derin Futbol'a konuştu

Çin'e transfer olan Burak Yılmaz Derin Futbol'a özel açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz Derin Futbol'a konuştu
Çin'in Beijing Guoan takımına transfer olan milli yıldız Burak Yılmaz, Derin Futbol'a konuştu.

Çin'de ilk maçına çıkan Burak Yılmaz sergilediği performansla tam not aldı. Maçtan sonra Derin Futbol modaretörü Ertem Şener ile özel bir görüşme gerçekleştiren Yılmaz, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Birgün Türkiye'ye dönerse Galatasaray'a döneceğini söyleyen Yılmaz, Galatasaray'da yaşadığı başarıları unutmayacağını söyledi.

Burak Yılmaz röportajından satırbaşları;

ÇİN'DE OYNAMAK ZOR

Çin'de oynamanın zorlukları var. ne kadar alıştım dersem yalan söylemiş gibi olurum. Zorluklar var ama burada insanlar bize çok yardımcı oluyor. Seviyorlar değer veriyorlar. 

AVRUPA'DAN TEKLİFLER ALDIM

Ben kafama koymuştum bir yere gidecektim. Ama Çin olurdu, İtalya olurdu, İngiltere olurdu. Ben kafa olarak gitmeye kendimi hazırlamıştım son zamanlarda. Avrupa'dan da çok ciddi ve resmi teklifler aldım. 

TÜRK FUTBOLCULARIN GELMESİNİ İSTERİM

Çin'de yaşlı değil genç oyuncular burada. Çok yetenekli oyuncular var. Taraftar stadlar çok enteresan bir şekilde bizden öndeler. Futbol olarak teknik olarak biraz gerideler. Ben Türk arkadaşlarımın gelmesini isterim ama kolay bir karar değil. 

BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYON OLMASINI İSTERİM

Gözle görülür Beşiktaş'ın avantajlı olduğu ve çokta şampiyonluğa yakınlar. Ben Şenol hocamdan dolayı beşiktaş'ın şampiyon olmasını diliyorum. 

CANER'E HELAL OLSUN

Caner'e helal olsun.Çok karakterli bir insandır. Çok zor dönemlerden geti. Bu şekilde üst düzey futbol oynamaya devam etti. Özel hayatında bu kadar zor durumlardan geçip üst düzey futbol oynamaya devam etmek bir insanın ne kadar büyük karakterde olduğunu gösterir. 

GALATASARAY'A DÖNERİM

Burası çok zor bir yer kolay yer değil. ben burada kendimi iyi hissediyorum. Dönmek gibi bir şey inan aklımda yok. Ama birgün dönersem dönmek istersem tabii ki de Galatasaray'a gelmek isterim. 

TÜRKLER ÇALIŞTIRSIN

Burak Yılmaz, Türk takımlarının başınagelecek teknik direktörlerin Türk olmasından yana olduğunu da sözelrine ekledi.

Burak Yılmaz Derin Futbol'a konuştuBurak Yılmaz ilk golünü attı