Eto'o'ya yakışmayan hareket

Galatasaray maçında topu elle kontrol edip gol atan Samuel Eto'o, futbolseverler tarafından sert eleştirilere maruz kaldı.

Galatasaray'ın futbolcuları sahada, taraftarları da internette isyan ettiren pozisyonun başrol oyuncusu Samuel Eto'o oldu.

ELLE KONTROL ETTİ
Antalyaspor'un yıldız golcüsü, 53. dakikada arka direkte buluştuğu topu sol eliyle kontrol edip akabinde kafasıyla ağlara yollarken, hakem Yaşar Kemal Uğurlu ve ekibi pozisyonu görmedi. Galatasaray takımının uzun süren itirazları sonuç vermezken, taraftarlar da pozisyona tepki gösterdi.

2006 yılında Konyaspor- Fenerbahçe maçında Anelka'nın pozisyonunda faul kararı vermeyerek yıllarca konuşulan ceza sahası hakemi Özgüç Türkalp'in bu kararını gündeme getiren Galatasaraylılar, Türkalp'in pozisyonda orta hakem Uğurlu'yu etkilemesine vurgu yaptı. Pozisyona itiraz eden Hakan Balta ise sarı kart gördü.

Eto'o'ya yakışmayan hareket

NİYE SÖYLEYEYİM?
Antalyaspor'un Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o elle attığı gol iddialarına soyunma odasında yanıt verdi: 'Evet pozisyonda el vardı ama ben neden hakeme el olduğunu söyleyeyim ki... Onlar da penaltı ve kırmızı kartlık hareketler yaptı. Kendileri hakeme bunu söylemezken, benden pozisyonumun el olduğunu söylememi mi bekliyorlar?'