Bodrumspor Sancaktepe'yi Konuk Edecek

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Sancaktepe Belediyespor’u konuk edecek.

Ligde son 3 haftaya girilirken play-off hesapları yapan 54 puan ile 4. sırada bulunan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, yine play-off hesapları yapan 48 puanla 7. sırada bulunan Sancaktepe Belediyespor’u konuk edecek. 17 Nisan Pazar günü Bodrum İlçe Stadı’nda saat 15:00’da başlayacak karşılaşmanın hazırlıklarını Salı gününden bu yana sürdüren B.B. Bodrumspor’da Erkan ve Mümin dışında cezalı oyuncu bulunmuyor.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya’da ligin 35 haftasının geride kaldığını belirterek, şunları söyledi;

“Artık son 3 haftamız. Bodrum’u iyi temsil edelim, Bodrum halkına güzel şeyler yaşatalım ilk seneden derken, takımımız play-off ta en iddialı takımlardan birisi şu anda. Bu Pazarda Sancaktepe çok önemli bir rakibimiz. Bu maçı aldığımız takdirde play-off büyük ölçüde garantileniyor. Yani ondan sonra yarı final, final, yani ilk yılımızda play-off için final oynayacağız. Bodrum halkını ben her yıl olduğu gibi çok kalabalık şekilde desteklemeye, eşini, dostunu, herkesi Bodrumspor’un bu önemli gününde Bodrum Şehir Stadı’na davet ediyorum. Bütünleşelim, şurada kalabalıkla futbolcularımıza moral verelim ve inşallah play-off’u garantileyelim. İlk yılımızda yakaladığımız rüzgarla Bodrumspor’u hep beraber 2. lige çıkaralım”

“12. GÜCÜMÜZ OLDUĞUNDA GERÇEKTEN TAKIMIMIZIN COŞKUSU VE OYUN KALİTESİ DAHA DA İYİ ARTIYOR”

Bodrum Belediyesi Bodrumspor teknik direktörü Cem Cambaz’da Sancaktepe Belediyespor maçı hazırlıklarına devam ettiklerini belirterek, şunları söyledi; “Bu maç bizim için gerçekten önemli. Ligin sonu yaklaştıkça maçların önemi daha da artıyor, puan anlamında da daha çok ihtiyacımız oluyor. Gaziosmanpaşa maçında da gerçekten futbol anlamına her şey oldu, penaltı kaçırdık, gol attık olmadı, bir çok enstantanelere sahne oldu. Ama biz bunları unuttuk, bu ligde her zaman söylüyoruz; Günlük ve anlık performanslar ve o haftaki odaklanmalar çok önemli. Ligin sonu yaklaştıkça ilk 5 hedefimize doğru yürüyoruz. Son 3 maçımız kaldı. Sancaktepe maçı da bunlardan bir tanesi. Bu maça bütün ciddiyetimizle hazırlanıyoruz. Rakiple ilgili bütün analizlerimizi yaptık ve Sancaktepe’de bu ligin iyi bir takımı. Bu maçı kazanmak için elimizden gelen mücadele sahada sergileyeceğiz. Oyuncularımıza biz sonuna kadar güveniyoruz. Sonuna kadar ilk 5 olan hedefimizi yapıp, play-off’a kalıp, 2. Lig hedefimizi ve hayalimizi gerçekleştirme adına bütün maçlarımızda elimizden gelen en iyi mücadelemizi yapacağız. Mümin ve Erkan cezalımız, başka eksiğimiz yok. Buradan taraftarlarımıza da, Pazar günü oynanacak maçta her zaman olduğu gibi, daha önceden nasıl bizleri destekliyorlarsa, yine aynı şekilde onların bu desteklerini yapacaklarından hiçbir şüphemiz yok. Hep beraber olduğumuzda onların bizim 12. Gücümüz olduğunda gerçekten takımımızın coşkusu ve oyun kalitesi daha da iyi artıyor. Bu şekilde bütün Bodrum’u birleşerek hep beraber maça bekliyoruz”

Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile Sancaktepe Belediyespor arasında 17 Nisan Pazar günü oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 15:00’da çalacak.

Kaynak: İHA