Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor'da Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmasının hazırlıkları tamamlandı.

Yarın Anadolu Yakası’nda yer alan Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden İstanbul’a ulaşacak olan kafile, maçın oynanacağı Sultanbeyli ilçesine yakın bir otelde kampa girecek.

Yarın akşam kulüp başkanı Feyzi İlhanlı'nın vereceği yemeğe katılacak olan ekip, yemeğin ardından bir dizi görüşme ve toplantı yapacak.

Sultanbeyli Belediyespor maçında forma giyemeyecek olan sarı kart cezalısı Mehmet Özdıraz, Emre Aktaş ve kaleci Onur Bilgin ile takımın Play-Off’u garantilediği için dinlendirilecek olan futbolcular da toplantı, yemek ve moral artırıcı etkinlik nedeniyle İstanbul’a götürülecek.

Diyarbekirspor, Sultanbeyli Belediyespor ile 17 Nisan Pazar günü yapacağı maçın ardından 24 Nisan Pazar günü kendi sahasında Orhangazispor ve 30 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Ankara Adliyespor’la karşılaşarak normal lig maratonunu tamamlayacak.

Play-Off eşleşmeleri, maçların tarihi ve kesinleşen statüsü daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanacak.

Bu arada katıldıkları organizasyonlarda elde ettikleri başarılarla dikkat çeken Diyarbekirsporlu karateciler, futbol takımının idmanını ziyaret etti. Futbolcularla görüşerek desteklerini ileten karateciler, daha sonra futbolcularla birlikte resim çektirdi.

Kaynak: AA