İlhan Ekşioğlu gazeteciyi ölümle tehdit etti

Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu, sosyal medyadan bir gazeteciye tehditler yağdırdı.

İlhan Ekşioğlu gazeteciyi ölümle tehdit etti
Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı maç sonrası İlhan Ekşioğlu, twitterda gazeteci Serdar Bilican'a tehdit savurdu.

KENDİNİZİ VURDURTMAYIN


İlhan Ekşioğlu, Serdar Bilican'a DM yoluyla ulaşarak, 'Bir daha Fenerbahçe'nin ismini ağzına almayacaksın it Bilican Kendinizi vurdurtmayın. Fikret Bey'in de köpekliğini yapmayın' ifadelerini kullandı.

Serdar Bilican aldığı mesajı twitter hesabından paylaşarak 'An itibariyle Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu'ndan gelen mesajı kamuoyuyla paylaşmakta sorun görmüyorum. Beni vurdurun.' şeklinde konuştu.

SERDAR BİLİCAN: ŞU ANDA ŞOKTAYIM


Mesajların sosyal medyaya yansımasından sonra Serdar Bilican Beyaz TV 'de yayınlanan Beyaz Futbol programına bağlandı.

Ertem Şener'in sorularını yanıtlayan Serdar Bilican İlhan Ekşioğlu'nu tanımadığını ve kendisine tweet atmadığını belirterek, 'Şu anda şoktayım. Fenerbahçe camiasının bir yöneticisinden böyle bir mesaj almak üzdü beni. İlhan Ekşioğlu'nu tanımıyorum. TV izlerken mesaj geldi. Bakayım dedim İlhan Ekşioğlu... İnanamadım yani o mesajı görünce. Hukuki olarak hakkımı arayacağım zaten. Ben İlhan Ekşioğlu'na hiç tweet atmadım. Kendisiyle alakalı bir şey söylemedim hiç' dedi.

O MESAJI VİDEOYA ALDI


Sosyal medyada ilk etapta Serdar Bilican'ın İlhan Ekşioğlu'ndan gelen mesajın bir yalandan ibaret olduğu yönünde yorumlar yapıldı. Serdar Bilican, bu yorumlar üzerinde İlhan Ekşioğlu'nun attığı mesajı videoya aldı.