Güvenç Kurtar Açıklaması 'Bu Sene Beşiktaş Şampiyon Olur'

Tecrübeli Teknik Direktör Güvenç Kurtar, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki şampiyonluk yarışında siyah-beyazlıları favori gördüğünü söyledi.

Güvenç Kurtar, Bağcılar Belediyesi tarafından Bağcılar Mehmet Akif Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen panele katıldı.

Kurtar, spor spikeri Yasin Dallı moderatörlüğünde gerçekleşen panelde öğrencilerin sorularını yanıtladı. Türkiye’de birçok kulübü çalıştıran tecrübeli teknik adam, Süper Lig’deki şampiyonluk yarışını değerlendirerek, "Beşiktaş’ın fikstürü daha zor. Beşiktaş bu stadıyla ve oynadığı futbolla şampiyonluğu hak ediyor. Bu sene Beşiktaş şampiyon olur diye düşünüyorum" dedi.

"BEŞİKTAŞ BİR ADIM ÖNDE GÖRÜNÜYOR"

Panele katılan eski Trabzonsporlu futbolcu Hasan Özer ise bu sene en iyi oynayan takımın Beşiktaş olduğunu iddia ederek, "Savunma anlamında biraz zaafları olsa da hücum anlamında gerçekten müthiş pozisyonlar ve çok iyi organize ataklar üretiyorlar. Futbolun keyif yönünü çok iyi uyguluyorlar. Güzel goller atıyor, güzel paslaşmalar yapıyorlar ve taraftarlara futbol zevki izlettiriyorlar. O yüzden Beşiktaş bir adım önde görünüyor" açıklamasını yaptı.

"A MİLLİ TAKIM FRANSA’DA BAŞARILI OLACAKTIR"

Özer, A Milli Takım’ın haziran ayında Fransa’da düzenlenecek EURO 2016’da başarılı olacağını ifade ederek, "Başaramayacak hiçbir şeyimiz yok. Umarım bu başarıyı, bu gururu, bu mutluluğu Fatih Terim ve öğrencileri gerçekleştirir. Biz de onları arkalarından dualarımızla destekleriz. Tek bir yürek oluruz ve bunu bütün dünyaya gösteririz. Bunu başaracak güçteyiz diye düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA