Balcalı Bahar Futbol Turnuvası Başladı

Geleneksel hale gelen ve bu yıl 12. si düzenlenen Balcalı Hastanesi Bahar Futbol Turnuvası gerçekleşen açılış töreniyle başladı.

Her yıl bahar ayının gelmesiyle birlikte Nisan ayında gerçekleştirilen Balcalı Hastanesi Bahar Futbol Turnuvası personellerin birbiriyle olan birlik beraberliğini ve dayanışma ruhunu spor çerçevesinde pekiştirmeyi amaçlıyor

Bu yıl 12 takımın mücadele ettiği turnuvada hem personeller hemde akademisyen hekimler mücadele ediyor. Bu amaçla turnuva başlangıcı için mütevazı bir açılış töreni yapıldı. Törene Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova, baş müdür Ali Önal, hastane müdür yardımcısı ve organizasyon komitesi başkanı Ramazan Çakır ile akademisyen hekimler ile personeller katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından törende bir konuşma yapan Başhekim Prof. Dr. Yeşim Taşova, yıllardan beri süre gelen ve artık gelenekselleşen turnuvanın sporda birlik beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını diledi. Taşova bu turnuvanın personel arkadaşların büyük gayretiyle bugünlere taşındığına dikkati çekerek, Balcalı Hastanesi çalışanlarının birlikte dayanışma ruhunun güzel bir örneğini ortaya koyduklarını ifade etti.

Taşova, tüm turnuva katılımcılarına sakatlıksız karşılaşmalar geçirmelerini diledi.

Taşova’nın konuşmasının ardından turnuvanın açılışına geçildi. Açılışın başlama vuruşunu başhekim Yeşim Taşova, baş müdür Ali Önal ve diğer isimler birlikte yaptı. Ardından ise yaklaşık yarım saat süren bir gösteri maçı oynandı. Daha sonrasında da turnuvanın ilk maçı gerçekleştirildi.

Yaklaşık bir ay devam edecek olan turnuvanın sonunda dereceye girenlere çeşitli kupalar ve ödüller verilecek.

Kaynak: İHA