Denizlispor Teknik Direktörü Palaz Açıklaması

'Bu takım PTT 1. Lig'de kalacak ve önümüzdeki sezon inşallah daha da güzel şeyler başaracak'

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Koray Palaz, takımın ligde kalıp, gelecek sezon çok daha başarılı olacağını savundu.

Balıkesirspor maçı hazırlıklarına başlayan yeşil-siyahlı takımın teknik direktörü Palaz, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor mağlubiyetinin ardından geriye 10 final maçının kaldığını söyledi.

Palaz, düşme hattından çıkacaklarını inandığını belirterek, şöyle konuştu:

'Bu takım PTT 1. Lig'de kalacak ve önümüzdeki sezon inşallah daha da güzel şeyler başaracak. Bu takım mutlaka ve mutlaka ligde kalacak. Kalmak için de bütün mücadelesini, varını yoğunu verecek. Yalnız bunu yaparken gerek belediye başkanımız, valimiz, gerekse de milletvekillerimizden destek istiyoruz. Taraftarlarımızdan, herkesten destek bekliyoruz. Vakit kenetlenme vaktidir. Zaman, birlik ve beraberlik zamanıdır. Bunu sağlayamazsak bunun vebali şehre büyük olur.'

Bu hafta karşılaşacakları Balıkesirspor'un teknik direktörü Fikret Yılmaz'ın görevinden ayrılmasıyla ilgili bir soru üzerine Palaz, şunları kaydetti:

'Hocanın ayrılması bizi nasıl etkiler? Bu olaylara nereden bakıldığı çok önemli. Çünkü tecrübeli bir hocayı mı, yoksa idealist ya da genç bir hocayı mı tercih ederler onu bilemem. Ama benim bildiğim bir şey var. Bizim 3 puana ihtiyacımız var. Balıkesirspor'un bizim kadar ihtiyacı yok. Biz 3 puana daha çok ihtiyaç duyan takımız, biz daha çok istemeliyiz. Teknik direktör değişimleri takımları pozitif de negatif de etkileyebilir. Umarım bizim için negatif olur.'

Kaynak: AA