Havza Belediyespor 1 - Ladik Belediyespor 0

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4. Grup'ta mücadele eden Havza Belediyespor ile Ladik Belediyespor ligin 20. haftasında karşı karşıya geldi. Samsun derbisini Havza Belediyespor kazandı.

Havza Şehir Stadı'nda oynanan maçta Havza Belediyespor, Ladik Belediyespor'u 1-0 yendi.

Karşılaşmayı hakem Mustafa Kemal Akyazı yönetti. Akyazı’nın yardımcılıklarını Mustafa Zıvalı ve Barış Uzma yaptı. Karşılaşmada Burakcan Alkan dördüncü hakem, Faruk Mısırlı ise gözlemci olarak görev aldı.

İlk yarısı 0 - 0 berabere biten karşılaşmanın ikinci yarısında ataklarını sıklaştıran Havza Belediyespor 82. dakikada Yunus Uzun'un attığı golle Havza Belediyespor 1 - 0 öne geçti. Maçın 85. dakikasında Havza Belediyespor'dan 17 numaralı Selahattin Aktaş sarı kart gördü. Maç bu skor ile sona erdi.

Havza Belediyespor bu skor ile puanının 32’ye yükselterek ligde 4. sıradaki yerini korudu.

Maçın sonunda Havza Belediyesporlu futbolcular, kendilerini tebrik etmek için sahaya giren Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i omuzlarına aldı.

İkiz takımın ligde iyi bir konumda olduğunu belirterek, 'Yönetiminden, teknik ekibine ve futbolcularımıza Havza'ya yaşattıkları bu sevinçten ötürü teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de bugün takımımızı burada yalnız bırakmayan Havza halkına. Havza Belediyesi olarak takımımızın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Havza Belediyespor Havza'mızın bir markası herkesi takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum' dedi.

Kaynak: AA