Osmanlıspor yıkılmadı!

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Osmanlıspor ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Osmanlıspor ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi. Osmanlı Stadı'nda oynanan ve hakem İlker Meral'in düdük çaldığı mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Konuk Gaziantepspor 55. dakikada Orkan'in frikikten attığı goller öne geçerken Osmanlıspor'da Rusescu, 86. dakikada attığı golle skora eşitliği getirdi.

Bu sonucun ardından Osmanlıspor 33, Gaziantepspor 31 puana yükseldi. Süper Lig'in 25. haftasında Osmanlıspor deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak. Gaziantepspor ise Konyaspor'u konuk edecek.

SAKATLANAN HAKEM MAÇA DEVAM EDEMEDİ

Maçın 8. dakikasında orta hakem İlker Meral sakatlık geçirdi. Attığı depar sonrası arka adalesini tutan tecrübeli hakem oyunu durdurdu ve tedavisinin yapılmasını işaret etti. Maça devam edemeyeceği belli olan Meral, ilave yardımcı hakem Caner Ak ile görev değiştirdi. Bu dakikadan itibaren Caner Ak mücadeleyi yönetirken İlker Meral, kale çizgisinde ilave yardımcı hakemlik yaptı.

WEBO VE HAKAN ÇARPIŞTI

Maçın uzatma dakikalarında hava topuna çıkan Hakan Çinemre ve Pierre Webo kısa süreli sakatlık geçirdi. İki oyuncunun da başında açılma oldu. Yapılan bandaj ve filenin ardından iki oyuncu da maça devam etti.

MAÇTAN DAKİKALAR(İLK YARI)
5. dakikada Osmanlısporlu Vrsajevic'in sağ kanattan ortasında, Delarge'ın kafa vuruşunda top yandan dışarı çıktı.
20. dakikada Delarge, pasını ceza sahasının hemen dışındaki Lawal'a verdi. Nijeryalı futbolcunun sağ çaprazdan çektiği şutta top üstten autla sonuçlandı.