Osmanlıspor'da yüzler gülüyor

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında yarın Gaziantepspor’u ağırlayacak olan Osmanlıspor, bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Sezonun ikinci yarısında art arda aldığı galibiyetlerle adından sıkça söz ettiren Osmanlıspor, Gaziantepspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Isınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan haftanın son antrenmanı 5’e 2 pas organizasyonuyla devam etti. Pas organizasyonunun ardından saha kenarında sprint çalışması yapan Başkent ekibi, duran top ve gol çalışmasıyla haftanın son antrenmanını tamamladı. Yaklaşık olarak 1 saat süren çalışmalara tedavisi ülkesi Brezilya’da devam eden kaleci Artur katılmazken, Sharbini ise takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı.

5 Mart Cumartesi saat 19.00’da Osmanlı Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı İlker Meral yönetecek. Sezonun ikinci yarısında sahasında mağlubiyeti bulunmayan Başkent ekibinde cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlıkları devam eden kaleci Artur Moraes ve Anas Sharbini karşılaşmada forma giyemeyecek.

Kaynak: İHA